Najnovije vesti

ZNAM DA SAM ŽENA KOJA UNIŠTAVA TUĐU PORODICU, ALI JA TO NISAM BIRALA: Ispovest devojke (28) koja spava sa oženjenim muškarcem!
Foto: Profimedia

ovo boli

ZNAM DA SAM ŽENA KOJA UNIŠTAVA TUĐU PORODICU, ALI JA TO NISAM BIRALA: Ispovest devojke (28) koja spava sa oženjenim muškarcem!

Žena

Nina (28) ima aferu sa oženjenim kolegom, i od kako su se upoznali, postalo je jasno da je nešto kliknulo među njima. Svesna je činjenice da njeg akod kuće čekaju žena i deca, i kako sama kaže, nekada lako pređe preko toga, a nekada joj je jako teško zbog toga. 

Njih dvoje su se susreli na poslu, a poljubili su se prilikom jednog izleta. Od tada, kriju svoju ljubav, pa viđanja organizuju u tajnosti. 

Devojka je ispričala svoju ispovest u jednom dahu.

"Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu - jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala.

Zaljubila sam se u tog muškarca - premda mi u glavi često zvoni "kako to nije u redu i kako neće ići". Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene. On kaže kod kuće da je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i imamo seks. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon seksa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi doma ili iz birtije ili s posla sveže istuširan?

Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi deca te će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam misliti o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osećanja, grdno se vara. Uvek pomalo boli. U dubini sebe sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega!

Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću povući kočnicu kad će početi previše da boli. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene!

foto: Profimedia

Kurir.rs, Alo / Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...