DVA BISERA BODRUMA: Hoteli Lujo i Elegance, 5* za svačiji ukus
Foto: Promo

DVA BISERA BODRUMA: Hoteli Lujo i Elegance, 5* za svačiji ukus

Žena -

Ako vam je potrebna destinacija na kojoj ćete se potpuno opustiti ili možda mesto na kom ćete se dobro provesti, Bodrum će vam pružiti sve što ste zamislili. Sa svojim kristalnim morem, Bodrum se prostire duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Pravi dragulj u agenciji „1A Travel“ , koji vam prepoučujemo da posetite da biste se i sami uverili u njegove lepote.

foto: Promo

Prošetajte prelepim malim ulicama Bodruma, čudesnim alejama, uz čije se ušuškane plavo-bele kućice penje cveće božanstvenih boja, ali svakako ne propustite i da posetite istorijske znamenitosti Bodruma , kao što je tvrđava svetog Petra, koja se ponosno uzdiže na mestu na kom se susreću Egejsko i Sredozemno more, kao i jedno od 7 svetskih čuda antičkog sveta, Mauzolej u Halinkarasu. U večernjim satima možete videti onu drugu, zabavnu stranu Bodruma i osetiti atmosferu bogatog noćnog života, uputiti se ka nekom primamljivom restoranu ili izdvojiti vreme za kupovinu u šarenolikim prodavnicama koje nude sve od suvenira i odeće, pa do ručno pravljenog nakita. Za potpuni užitak je tu veliki izbor komfornih i luksuznih hotela, a na vama je samo da izaberete onaj koji je baš po vašoj meri.

foto: Promo

Na 20km od centra Bodruma i 15km od aerodroma, nalazi se potpuno jedinstven i jedan od najeksluzivnijih hotela u Turskoj, hotel Lujo 5* Prepustite se potpunom luksuzu u intimnosti ovog eksluzivnog hotela, sakrivenog među bajkovitim brdašcima i zelenim krošnjama. Dopustite da vas očara svojim komforom i prirodnim bojama, savršeno uklopljen u svoju okolinu, pružajući vam spektakularan pogled na Egejsko more. Odlučite se za hotel koji je sve podredio samo vašem uživanju, zadovoljstvu i ispunjavanju svih vaših želja, da bi vam odmor protekao baš onako kako ste zamislili. Bilo da idete na porodičan odmor sa decom, ili biste da doživite nezaboravan medeni mesec, da se dobro zabavite ili ipak odmorite u miru i tišini, hotel Lujo 5* će iskrojiti boravak po vašoj meri. Otvoren u maju 2018. godine, raspolaže sa 10 tipova soba sa direktnim ili delimičnim pogledom na more, koje su raspoređene u 13 četvorospratnih blokova. Gostima je na raspolaganju 9 bazena, 7 a la carte restorana, 11 barova, zatvoreni bazen, fitnes centar, parno kupatilo, sauna, slana soba i još mnogo toga. Za najmlađe tu su dečiji bazen, akva park, Kijo Club, mini disco i igralište. Hotel ima dve prelepe plaže sa belim peskom i pontonom površine 1.850m2. Usluga hotela je luxury all inclusive, što znači da ni u jednom momentu ne morate da brinete da će vam nešto nedostajati, jer će o tome brinuti beskrajno uslužno osoblje hotela.

foto: Promo

Još jedan poseban hotel koji se izdvaja po odličnoj usluzi jeste Elegance Hotel 5* . Na samo 3km od centra Marmarisa, pronaći ćete svoju oazu mira i napunićete baterije, nakon što ste tokom godine naporno radili i zaslužili da se napokon opustite. Uživaćete na toploj peščanoj plaži sa drvenim pontonom uz vaš omiljeni koktel, plivaćete u savršeno čistom, plavom moru, ili ćete se možda upustiti u neke vodene sportove koji su u sklopu ovog hotela. Predahnućete u luksuznim sobama sa pogledom na zelenilo dok do vas dopire osvežavajući miris mora.

foto: Promo

Elegance Hotel 5* se u okviru svog besprekornog gostoprimstva može pohvaliti all inclusive uslugom. Sastoji se od tri bloka, poseduje 193 smeštajne jedinice, dva restorana, a la carte restoran i 5 barova. Za opuštanje tu su tursko kupatilo, sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže i razni tretmani lica i tela. Hotel poseduje dva otvorena bazena, jedan nadomak plaže i drugi sa barom, koji je izdvojen u zasebnom delu hotela. Od ostalih aktivnosti koje se mogu naći u hotelu tu su: veliki broj vodenih sportova, bilijar, Playstation soba i razne animacije u toku dana i večeri. Ukoliko sa sobom vodite mališane, neće im biti dosadno, jer svoje vreme mogu provesti u dečijem bazenu, dečijem klubu, na igralištu ili učestvovati u raznim dnevnim animacijama.

foto: Promo

Preporučujemo vam da se sami uverite u udobnost nekog od ova dva hotela, a prvi korak ka tome je da se raspitate o svim detaljima u agenciji „1A Travel”gde možete dobiti sve dodatne informacije i napraviti pravi izbor za vaše letovanje.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track