NAŠA GLUMICA DOBILA ĆERKU SA HRVATSKIM KOLEGOM, DALI SU JOJ NAJNEOBIČNIJE IME KOJE STE ČULI: On se družio sa PUMPADŽIJAMA, a kad su se razveli ona se zaljubila u OVOG tenisera (FOTO)
Foto: Printscreen

HARIZmatična

NAŠA GLUMICA DOBILA ĆERKU SA HRVATSKIM KOLEGOM, DALI SU JOJ NAJNEOBIČNIJE IME KOJE STE ČULI: On se družio sa PUMPADŽIJAMA, a kad su se razveli ona se zaljubila u OVOG tenisera (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Hristina Popović publiku uvek oduševljava svojim talentom, harizmom i ljubavlju prema ekstremnim sportovima.

Ipak, nikada nije želela da priča o svom privatnom životu. Ali, ono što se može videti, da često zna da objavi fotografije sa ćerkom Lučom koju je dobila sa hrvatskim kolegom Bojanom Navojcem 2011. godine.

foto: Dragana Udovičić

Hristina je upoznala hrvatskog glumca Bojana Navojeca 2011. na snimanju filma "Parada". Njih dvoje nikada nisu govorili o svojoj ljubavi, a kao potvrda da su u vezi došla je vest o Hristinoj trudnoći. Bojan je samo šturo rekao za hrtvatske medije da često dolazi u Beograd, kao i da je trudnoća rizična.

"Ja se zaljubljujem u autoritete! Autoritet je neko ko ima odgovornost, ko u svakom momentu na određena pitanja ima odgovor i pored koga se osećam zaštićeno. A moj najveći autoritet je moja kćerka Luča!", pričao je ranije Bojan za hrvatske medije.

Luča s majkom živi u Beogradu, pa je Bojan ranije zbog nje bio često na putu.

"Nije to neka destinacija, dosta je blizu. Autoput bratstva i jedinstva. Uglavnom se družim s momcima s benzinskih pumpi, a sve saobraćajne znakove na toj ruti znam napamet", pričao je ranije Bojan.

#bojannavojec

Објава коју дели Volim Hrvatsku HRT (@volim_hrvatsku_hrt) дана

Posle razlaza od Bojana, Hristina je retko pričala o svojim vezama, no jedna koja je posebeno privukla pažnju javnosti je sa teniserom Ivanom Bjelicom Giletom.

Ovih dana se šuška da Hristina i Ivan više nisu zajedno, ali no kako šarmantna glumica ne želi da priča o privatnom životu.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Puls/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track