VAŠ STAN ĆE BITI KAO IZ ČASOPISA: Ovo su boje koje u 2019. morate imati u svom domu!
Foto: Profimedia

VREME ZA KREČENJE

VAŠ STAN ĆE BITI KAO IZ ČASOPISA: Ovo su boje koje u 2019. morate imati u svom domu!

Žena -

Trendovi za 2019. godinu kada je reč o enterijeru već su ustaljeni, a profesionalci su se odlučili za najnežnije pastelne nijanse sve do tamnijih nijansi kojim možete oplemeniti svoj životni prostor.

Zelena boja je u poslednje vreme veoma popularna, no nijansa koja očarava u 2019. godini je tamnozelena. Ova nijansa bila je popularna i davnih devedesetih godina. Ukoliko je kombinujete sa svetlosivom bojom, prostor ćete učiniti sofisticiranijim.

foto: Profimedia

Pastelne boje su opet u trendu. Od ružičaste, ljubičaste, plave pa sve do najnežnijih nijansi ovih pastelnih boja. Usudite se i kupite kuhinju u puderasto roze boji, obojite zidove svog životnog prostora ili bar kupite detalje u ovoj boji. Tamnosiva će ove sezone takođe biti u trendu i to ne svetlija nijansa, već verovali ili ne ona tamnija. Mnogi ovu boju smatraju neutralnom, a savršeno se kombinuje s ljubičastom, plavom i zelenom.

foto: Profimedia

Denim plava je jedna od onih boja koja će biti gotovo najveći hit ove sezone. Ova srednja nijansa plave boje odličan je izbor za farbanje zidova u dečijoj sobi.

foto: Profimedia

Boja zemlje terakota u vaš dom će uneti prirodne vibracije. Iako baš nije prikladna za zidove, pojavljuje se u dekorativnim detaljima, tepisima i boji nameštaja. Bledožuta boja čini svaki prostor udobnijim. Izgleda neverovatno s tamnijim tonovima drveta.

foto: Profimedia

Boja lavande svaki dom čini potpuno svežim i prostor odjednom postaje udobniji.

Kurir.rs/Klix.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track