DOKTORI UPOZORAVAJU: Obični štapići za uši mogu dovesti do GLUVOĆE!
Foto: Promo

DOKTORI UPOZORAVAJU: Obični štapići za uši mogu dovesti do GLUVOĆE!

Žena -

Nikako da shvatimo ozbiljno koliko je opasno čititi uši običnim štapićima. Pročitajte konačno zašto!

Uši se od prljavština i najrazličitijih mikrorganizama štite stvarajući svoj vosak koji se naziva cerumen. On je kao što i sami znate lepljiv, ali upravo zahvaljujući toj lepjivosti on na sebi zadržava strane čestice i tako im onemogućuje da dođu do bubne opne i oštete je. Međutim, ako čistite uši običnim štapićima, sav ušni vosak ćete zajedno sa mikrorganizmima koje je sakupio na sebi samo potisnuti duboko u kanal, a njegovo nagomilavanje može dovesti do infekcije, pa čak i do pucanja bubne opne i gluvoće.

foto: Promo

Svakakao, niko ne predlaže da ne čistite uši, jer to takođe može da bude povoljno tle za bakterije. Ono što je potrebno jeste izvući s vremena na vreme cerumen iz ušiju bez potiskivanja i samim tim bez rizika od oštećenja sluha. Kako to da uradite?

Ono što je najlogičnije da postoji je spirala koja bi omogućila upravo to – da se vosak zaista izvuče napolje. I zaista je osmišljeno nešto što će konačno olakšati ljudima čišćenje ušiju bez negativnih posledica – FIND BACK čistač za uši!

Kako sad štapić kad smo rekli da štapići nisu dobri?

To nije običan štapić, to je specijalni štapić sa fleksibilnim SPIRALNIM nastavkom! Kako to funkcioniše? Tako što, dok vi okrećete štapić, vosak se hvata za spiralu i izvlači se umesto da se gura unutra. Zahvaljujući plastičnom graničnom delu, nećete moći da ga stavite u uho dublje nego što je to bezbedno.

foto: Promo
foto: Promo

Spirala na vrhu je vrlo meka i prijatna za korišćenje. Nastavak posle svakog korišćenja treba oprati mlakom vodom, a posle izvesnog vremena treba ga zameniti novim. U pakovanju se dobija čak 16 spiralnih nastavaka, pa ga može koristiti cela jedna porordica (svako mora imati svoj nastavak). Pogodan je ne samo za odrasle, već i za decu.

Do skoro je postojao isključivo u inostranstvu i to po visokoj ceni, a sada ga je moguće kod nas kupiti vrlo vrlo povoljno – za samo 790 dinara OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 (i to sa čak 16 pomenutih nastavaka u pakovanju).

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja