VARAM MUŽA VEĆ DVE GODINE, A KAD ODEM OD KUĆE, KAŽEM MU DA SAM NA SEMINARU: Ako ste mislili da je ovo ono NAJGORE, prevarili ste se!
Foto: Profimedia

ispovest

VARAM MUŽA VEĆ DVE GODINE, A KAD ODEM OD KUĆE, KAŽEM MU DA SAM NA SEMINARU: Ako ste mislili da je ovo ono NAJGORE, prevarili ste se!

Žena -

Ova devojka vara muža već 2 godine, a toliko se uigrala u ulozi, da joj je to postala rutina. Ona se redovno viđa sa ljubavnikom i ne vidi ništa loše u tome.

"Varam muža već 2 godine, mislim samo sa drugim muškarcem imam odnose, realno to je i za njega dobro, jer sam srećna, ispunjena i zadovoljna. Prošli vikend sam mu rekla da idem na seminar, a ustvari sam išla sa mojim ljubavnikom do susednog grada, u hotel gde smo se najčešće nalazili", rekla je ova slobodna devojka.

Sve je bilo sasvim uobičajeno, ali kada smo nakon vrelih akcija, izgladneli sišli do restorana, u uglu restorana sam videla mog muža kako razmjenjuje nežnosti sa mojom najboljom prijateljicom.

Izgubila sam razum, em me vara, em sa najboljom prijateljicom, ne znam na koga sam bila više ljuta. Krenula sam, ali sam se setila da je uopšte ne trebam biti tu. Ruke su mi bile vezane nisam mogla da odreagujem. Potpuno mi je uništio vikend.

To me izjeda evo mesec dana, ne mogu ni njemu ni njoj da kažem, a sve znam. Čekam, pokušavam da ih ulovim na delu, ali se vešto kriju, ali doći će i taj dan. Njoj ću da polomim leđa od batina, a njemu, njemu ću da uzmem sve, ostaće kao prosjak na ulici, bez dinara u džepu", otkrila je zbunjeno neverna žena.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Novi.ba / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track