Najnovije vesti

PROVERITE DA LI MU NEDOSTAJE BIVŠA DEVOJKA: Postoji 6 znakova da nešto NE ŠTIMA u vašoj vezi, a ovako ćete znati da li je to ONA!
Foto: Profimedia

PRATITE KORAKE

PROVERITE DA LI MU NEDOSTAJE BIVŠA DEVOJKA: Postoji 6 znakova da nešto NE ŠTIMA u vašoj vezi, a ovako ćete znati da li je to ONA!

Žena

Sumnjate da vaš partner nije preboleo ženu sa kojom je bio pre vas, a postoji način da to zaključite.

 

Ovako ćete otkriti da li vašem partneru nedostaje bivša devojka:

 

foto: Profimedia

1. Fotografije i pokloni


Ako još uvek ima fotografije bivše devojke i poklone koje je dobio od nje i smatra ih vrednim, to će verovatno kod vas proizvesti sumnju. U tom slučaju obavite iskren razgovor o tome i razjasnite situaciju.

 

2. Poređenja


Spominjanja imena bivše devojke i prisećanja prošlosti, poređenja vaših navika, ličnosti, smisla za modu i drugih stvari s onim što je predstavljala ta devojka je razlog za brigu. To se može dogoditi povremeno tokom određenih razgovora, ali ako pređe u rutinu, to se može smatrati alarmom na koji trebate obratiti pažnju.
 

foto: Profimedia

3. Izlasci na ista mesta


Ukoliko vaš partner preferira da vas vodi na mesta na koja je ranije odlazio s bivšom devojkom, to pokazuje da pokušava da slediti staru šemu i oživi stara sećanja.
 

4. Porodica bivše devojke


Nema ništa loše biti pristojan prema članovima porodice bivše partnerke, ali nakon raskida nije normalno da bude deo porodičnih okupljanja. To pokazuje da je vaš partner još uvek vezan za njenu porodicu.
 

foto: Profimedia

5. Društvene mreže i krug prijatelja


Ako vidite da vaš partner prečesto i nepotrebno komentariše postove bivše devojke na društvenim mrežama, trudi se da ostane u kontaktu sa zajedničkim prijateljima ili pokušava da sazna šta se događa u njenom ljubavnom životu, onda vam je sve jasno.
 

6. Neiskren razgovor


Kada vaš partner pokušava da promeniti temu kako bi vas "ućutkao", to je znak za uzbunu. U tom slučaju je jasno da nije spreman na otvoren razgovor o bivšoj devojci i da nešto krije, a to je ogromna prepreka uspešnoj vezi.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Klix.ba, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...