OVO SU MODNI TRENDOVI ZA OVO PROLEĆE: Za lepotu i samopouzdanje!
Foto: Profimedia

lepota i elegancija

OVO SU MODNI TRENDOVI ZA OVO PROLEĆE: Za lepotu i samopouzdanje!

Žena -

Dugoočekivano lepše vreme je konačno tu! Ovog proleća pored sunca, zasijajte i vi! Osim dobrog raspoloženja, pozitivne energije i osmeha, potreban vam je i efektan odevni komad, koji će vam pomoći da zablistate. Studije su pokazale da kada smo dobro stilizovani, naše samopouzdanje i dobro raspoloženje se udvostručava. Pogledajte kvalitetne, efektne, prefinjene komade koji će obeležiti ovu sezonu, a vaš novčanik neće isprazniti!

Elegantna bluza u retro chic stilu, privlači sve poglede okoline! Akcenat na balon rukavima daće posebnu notu vašem celokupnom izgledu. Izuzetno je udobna, uklapa se u sve odevne kombinacije, a vaš poslovni dan će učiniti prijatnijim. Njena cena je 1.990 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantna bluza od muslina sa transparentnim rukavima je komad koji daje sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Model je na preklop, sa unutrašnje i spoljašnje strane se podešava u skladu sa obimima. Veoma dobro stoji i odlično se prilagošava individualnoj građi. Model je dostupan u crnoj i beloj boji, OVDE možete poručiti svoj komad, po ceni od 2.290 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Duga košulja/tunika sa printom a la Versace šik je i atraktivan odevni predmet sa veoma zanimljivim i efektnim printom u stilu velikog modnog kreatora Versaćea. Ova košulja/tunika učiniće vas prepoznatljivom, a uz nju vam nisu potrebni aposlutno nikakvi dodaci. Možete da je kombinujete u nešto opuštenijoj varijantom sa džinsom ili u onoj elegantnijoj varijanti sa cigaret pantalonama. Takođe, ukolikoje uvučete u suknju može da predstavlja vrlo interesantan kancelarijski komad. Sada možete da je poručite OVDE po ceni od 2.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

U prolećnim danima koji su pred nama možete da zasijate u veoma efektnoj i udobnoj tunici sa širokom rol kragnom i pojasom u leopard printom, koji je definitivno “modni hit” u ovoj godini. Tunika sa pojasem u leopard printu komad je koji će vam pružiti dobar izgled i neophodnu udobnost tokom celog dana. Možete da je poručite OVDE po pristupačnoj ceni od 2.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ova jednostavna midi haljina ravnog kroja u kežual stilu je komad koji može da zadovolji sve zahteve aktivnog dana. Vama preostaje samo da menjate obuću u skladu sa prilikom. Možete da je poručite OVDE po ceni od 3.290 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Animal print “modni je hit” koji je označio oproštaj od prošle, ali i ulazak u novu godinu. Sve govori kako će tokom cele godine baš on da bude aktuelan. Ukoliko ste ljubitelj haljina, a pri tom pratite modne trendove, ova haljina je savršena za vas. Haljina sa zmijskim printom ravnog je kroja, sa širokim volanom na završetku. Okovratnik je okrugao, sa dugom mašnom koja se vezuje i koja daje romantičnu notu aktuelnom zmijskom printu. Rukavi su dugi sa tanjom elastičnom ranflom, a njena dužina je do kolena. Možete da je poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danim, po ceni od 3.790 rsd.

foto: Promo

Ako volite da vam je udobno i da se osećate veoma prijatno u onome što nosite, a u isto vreme volite aktuelne trendove, onda je ova asimetrična tunika savršen komad za vas.Veoma mekan i prijatan materijal garantuje izuzetnu udobnost tokom celog dana i najprijatniji osećaj u sopstvenoj koži. Atraktivan zmijski print je musthave trend ove sezone. Tunika ima džepove i OVDE je možete poručiti, po ceni od 2.890 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* U našem asortimanu možete da pronađete i sjajan nakit od poludragog kamenja koji će upotpuniti vaš izgled, po pristupačnim cenama od samo 990 rsd.

foto: Promo

* Još kvalitetne odeće za svaku priliku, a po pristupačnim cenama možete da pogledate OVDE.

(Promo - tekst / Foto: Promo, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track