Najnovije vesti

DVE NEDELJE DO PROMENE: Podmladite vaše lice pomoću ove sjajne formule!
Foto: Profimedia

Moćne matične ćelije

DVE NEDELJE DO PROMENE: Podmladite vaše lice pomoću ove sjajne formule!

Žena

Na svetskom, a već neko vreme i na našem tržištu, pojavila se krema sa revolucionarnom i izuzetno delotvornom formulom! Ova formula izvedena je iz matičnih ćelija alpske ruže, koja pomaže koži vašeg licada se samoregeneriše, povraćajući joj sjaj i elastičnost. Ono što je najbolje od svega jeste to što su prvi rezultati vidljivi već nakon mesec dana korištenja Alp Rose kreme.

Alp Rose je revolucionarna krema bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima. Ova krema podmlađuje kožu, štiti kožu od uticaja sredine i poboljšava regeneraciju.

foto: Promo

Stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, ova krema deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, on stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

foto: Promo

Alp rose kremu možete odmah naručiti OVDE, po ceni od 4.460 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia, Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...