ZBOGOM FLEKAMA I DLAKAMA: Kako da vam nameštaj uvek bude čist, a da se vi ne mučite čisteći ga?
Foto: Promo

ZBOGOM FLEKAMA I DLAKAMA: Kako da vam nameštaj uvek bude čist, a da se vi ne mučite čisteći ga?

Žena -

Nameštaj je nešto što se ne menja tako često, kupi se jednom i treba da traje godinama, da ne kažemo decenijama. Jasno je da vremenom gubi „sjaj“ koji ima kada ga kupite, ali ipak možete da ga sačuvate od fleka od hrane i pića, kao i od dlaka ljubimaca sa kojima se svakodnevno borite. Pogledajte OVDE i OVDE kako.

Ako nameštaj budete stalno prali, materijal će se vremenom koliko god bio kvalitetan oštetiti. Usisavanje takođe nije neko posebno rešenje, jer oduzima energiju, vreme, bučno je + što ne može baš da spreči da na nameštaju ostanu fleke ako vam ispadne hrana ili iscuri sok. Naročito je teško održati nameštaj čistim kada imate malu decu koja svašta prosipaju i ljubimce koji za sobom ostavljaju dlake.

foto: Promo

Ono što je neophodno svakom nameštaju jeste specijalni prekrivač koji ga čuva i koji ne dozvoljava da na njemu ostanu nečistoće. Couch Coat prekrivač čini da vaš nameštaj bude uvek savršeno čist, a tajna se krije u materijalu koji ne propušta tečnost i hranu, već sve fleke zadržava na sebi. Ne dopušta da dlake i prašina završe na nameštaju, a pere se i suši ultrabrzo! Ima 2 lica: 1 braon i 1 mlečno belo.

Dimenzije: 160 cm x 135 cm

Danas se ova genijalna navlaka OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po HIT CENI od SAMO 1.990 dinara!

foto: Promo

A ako biste i fotelju da zaštitite istim prekrivačem i estetski ga uklopite sa onim na kauču, nikakav problem, i to postoji – on se OVDE i na broj 011/6 888 999 može kupiti po takođe sniženoj ceni od SAMO 1.490 din.

Dimenzije: 170x67

foto: Promo

Iskoristite današnje SNIŽENJE i poručite svoj Couch Coat prekrivač za dvosed i za fotelju po super ceni pozivom na broj 011/6 888 999!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track