Najnovije vesti

GOSPODIN SAVRŠENI POSTOJI, ALI NIJE UVEK ISTI: Žena sa godinama ima veće ZAHTEVE, a evo kako se oni MENJAJU! Ne može svaki muškarac da ih ISPUNI!
Foto: Profimedia

U POTRAZI ZA SRODNOM DUŠOM

GOSPODIN SAVRŠENI POSTOJI, ALI NIJE UVEK ISTI: Žena sa godinama ima veće ZAHTEVE, a evo kako se oni MENJAJU! Ne može svaki muškarac da ih ISPUNI!

Žena

Istraživanje sprovedeno u Italiji je pokazalo da se naš pojam srodne duše menja sa godinama i da u svakoj životnoj fazi imamo druga očekivanja što se tiče izbora savršenog muškarca.

Između 18. i 24. godine, devojke žele muškarca na kojem će im prijateljice zavideti. Čak 47 odsto žena tih godina priznaje da im je važno da njihovo društvo "odobrava" partnera sa kojim su u vezi.

foto: Profimedia

Između 25. i 34. godine gradi se karijera i žene počinju da stvari sagledavaju "dalje od nosa", pa traže partnera koji ima slične ambicije, sa kojim bi se eventualno mogli praviti zajednički, dugoročni planovi. Ipak, fizički izgled i kompatibilnost u seksu i dalje su u vrhu "liste prioriteta", i malo koja žena u tridesetim će odoleti zgodnom, šarmantnom muškarcu, naročito ako se uz to još ispostavi i da je dobar u krevetu.

Posle 35. godine, često se dešava da ženi "pomuti pamet" muškarac koji je nešto stariji od nje. Čak 73 odsto žena u tim godinama pored sebe želi starijeg muškarca, iskusnog ljubavnika, ali i čoveka sa bogatim životnim iskustvom i lepim manirima, nekoga ko uliva sigurnost i poverenje.

foto: Profimedia

Između 45. i 54. godine žene se najlakše odlučuju na vezu sa mlađim muškarcem. Čak 54 odsto žena iz te starosne grupe ne bi imalo "ništa protiv" partnera koji je od njih mlađi i više od pet godina. U ovoj fazi, žena je uglavnom zadovoljna karijerom, sigurna u sebe i svoje kvalitete, što je čini spremnom da eksperimentiše, prepusti se strastima i bez straha uživa u životu.

Posle 55. rođendana, žene traže nekoga sa kim dele sličan smisao za humor, pored sebe žele inteligentnog, romantičnog muškarca čije se životne vrednosti poklapaju sa njihovim. U tim godinama žena je konačno sigurna da zna šta želi, i što je još važnije, isto tako dobro zna šta ne želi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...