Najnovije vesti

MUŠKARAC POKUŠAO DA UKRADE TERMINATORU BICIKLU VREDNU 5.5000 DOLARA: Evo kako je Arnold Švarceneger sprečio incident! (FOTO)
Foto: Profimedia

velika greška

MUŠKARAC POKUŠAO DA UKRADE TERMINATORU BICIKLU VREDNU 5.5000 DOLARA: Evo kako je Arnold Švarceneger sprečio incident! (FOTO)

Pop kultura

Reakcija Telohranitelj sprečio nepoznatog muškarca da Arnoldu Švarcenegeru otme električni planinski bicikl vredan 5.500 dolara.

Arnold Švarceneger (72), bivši guverner Kalifornije i holivudski glumac, koji se proslavio ulogama u serijalu "Terminator", našao se na meti lopova u petak, kad je nepoznati muškarac pokušao da mu ukrade električni planinski bicikl!


Incident se dogodio ispred jedne teretane u Venisu (Kalifornija), gde Švarceneger redovno vežba.

TENK NA DVA TOČKA

Težina: 23,2 kilograma
Maks. brzina: 32 km/h
Pogon: Baterija/pedale
Kočnice: Hidraulični disk
Ram: Aluminijumski
Kočnice: Šimano

 


Krađu je sprečila brza reakcija jednog od Švarcenegerovih telohranitelja, koji je uperio električni omamljivač u lopova kako bi ga sprečio da ode s Terminatorovim ljubimcem.

 

U pitanju je ekstraveliki električni planinski bicikl "felt autfiter", ofarban u kamuflažnu šaru, čija je vrednost čak 5.500 dolara. Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama vidi se Švarceneger kako proverava svoj bajs, dok njegov telohranitelj na nišanu drži lopova, čiji identitet nije naveden. Nakon nekoliko trenutaka, kad se Švarceneger uverio da je sve u redu s njegovim dvotočkašem, telohranitelj je vratio oružje u futrolu.


Glumac je potom opalio nekoliko selfija s fanovima, koji su se okupili pre nego što je otišao svojim putem. Jedan od telohranitelja ga je pratio takođe na dva točka, dok je iza njih išao džip s još nekoliko telohranitelja.

 

Incident u toku... Švarceneger proverava 'ljubimca' dok telohranitelj drži lopova na nišanu
Incident u toku... Švarceneger proverava "ljubimca" dok telohranitelj drži lopova na nišanufoto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/A.P

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...