SVAKA POSLOVNA ŽENA MORA DA IMA OVIH 10 KOMADA ODEĆE U ORMARU: Sa ovim krpicama nema GREŠKE, izgledaćete USPEŠNIJE!
Foto: Profimedia

POSLOVNI STIL

SVAKA POSLOVNA ŽENA MORA DA IMA OVIH 10 KOMADA ODEĆE U ORMARU: Sa ovim krpicama nema GREŠKE, izgledaćete USPEŠNIJE!

Žena -

Poslovna žena često je u dilemi koju odevnu kombinaciju će obući za posao. Ovih deset komada odeće bi trebalo da ima svaka poslovna žena.

foto: Profimedia

Strukirani sako

Ovaj klasični komad odeće možete kombinovati uz pantalone, suknje ili haljine. Najbolje bi bilo da odaberete sako krojen po meri u klasičnim bojama kao što su crna, bela, siva ili bež. Ostavićete utisak ozbiljne poslovne žene, koja ima i ukus za modu.

Mala crna haljina

S crnom jednostavnom haljinom nećete nikada pogrešiti, bilo da idete na poslovni sastanak ili poslovni koktel. Izaberite haljinu koja nije previše kratka i otvorena. Pripazite da vam dekolte bude pristojan.

Decentni nakit

Prvenstveno se misli na satove koji su obeležje svake poslovne osobe. Poslovni satovi su jednostavni i elegantni bez šljokica i jarkih boja. Uz sat kombinujte minđuše koje će razbiti monotoniju poslovnog izgleda, ali koje nisu mnogo upadljive.

foto: Profimedia

Klasične pantalone

Politika oblačenja u firmi danas se najčešće svodi na to da svi trebaju imati klasične pantalone ili suknje. Najbolje bi bilo kada biste kupile sako i pantalone u istoj boji. Odevnu kombinaciju možete osvežiti efektnom maramom.

Salonke

Svaka žena u ormaru treba imati bar jedan par salonki za važne i svečane prilike! Ako se odlučite za potpetice trebaju vam one u kojima možete nesmetano hodati. Potpetice treba da budu niske.

Efektna torba

Na poslovnom sastanku često torba dođe u prvi plan kada iz nje trebate izvaditi telefon, papire i slično. Kako bi sve to stalo u torbu, ona bi trebala biti velika, a istovremeno i efektna. Nemojte birati torbe sa mnogo boja!

Bela košulja

Ona je veoma ležerna i jednostavna, ali možete je kombinovati uz sve. Ako se bela košulja iskombinuje na pravi način može izgledati vrlo izazovno i zavodljivo. Možete je nositi uz pantalone i sako, usku suknju povišenog struka ili traperice.

foto: Profimedia

Ležerna haljina

U ovim vrelim danima, zadnje što želimo nositi je uska odeća. Zato je veoma važno imati haljinu koja nije napravljena od debelih materijala i koja nije preuska. Takvu haljinu možete obući u svim prilikama. Neka bude u nekoj nežnoj boji ili cvetnog uzorka.

Ravne cipele

Praktične su kada morate celi dan provesti na poslu. Lako se kombinuju uz svaki vaš poslovni izgled. Cipele možete zameniti i baletankama, koje će se takođe odlično uklopiti uz svaku kombinaciju.

Pencil suknja

Ova suknja, koja ide od kolena do struka, garantuje eleganciju. Može se kombinovati sa širokim bluzama, uskim košuljama ili običnim pamučnim majicama. Izaberite pencil suknju po svom ukusu i odlična poslovna kombinacija je zagarantovana!

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track