3 KOFERA PO CENI 1: Komplet kvalitetnih čvrstih kofera za SAMO 9.700 din!
Foto: Promo

3 KOFERA PO CENI 1: Komplet kvalitetnih čvrstih kofera za SAMO 9.700 din!

Žena -

Jeste li spremni za more? Evo savršenog rešenja za vaš prtljag – komplet od čak 3 kofera različite veličine po ceni po kojoj malo gde možete kupiti i jedan kofer – pogledajte OVDE!

Platite SAMO 9.700 din, a dobijete čak 3 kofera: mali, srednji i veliki . Oni nisu slabašni platneni koferi koji lako pucaju. Naprotiv, izrađeni su od polikarbonata (jaka i čvrsta plastika) i svaki na sebi ima točkiće i ručku na izvlačenje. Moći ćete da ponesete sve potrebne stvari, a nećete morati da se mučite i krivite kičmu. Koferi se otvaraju uz pomoć šifre i izgledaju vrlo moderno: u ponudi su 2 vrlo atraktivne boje (plava i roze) i 2 klasične i uvek trendi: crna i siva.

Gde možete da ih kupite po ovoj ceni i kada? Danas i to online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

foto: Promo

Sa ovim koferima nema rizika da ćete ostati bez stvari prilikom prepakivanja prtljaga. Takođe, bezbedni su i kada ih u autobusu prignječi gomila drugih torbi i kofera. Na put ih svakako možete nositi sve zajedno ako količina stvari koju imate to zahteva, ali i posebmo bez da više imate problem sa tim da vam pola kofera bude prazno ili da nemate dovoljno mesta u njemu.

foto: Promo

Kada su prazni, kofere možete da spakujete jedan u drugi, pa vam dok su odloženi u kući neće zauzimati mesto kao 3 kofera, već kao jedan kofer!

Poručite ih već danas online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i obezbedite sebi sigurne kofere za ovo i mnogo narednih putovanja.

foto: Promo
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track