Najnovije vesti

PO CELOJ KUĆI SUPRUGU JE OSTAVLJALA PORUKE: A onda su po nju DOŠLA 2 POLICIJSKA KOMBIJA i strpali je u zatvor!  Problem je bila samo jedna  POGREŠNA REČENICA!
Foto: Profimedia

Strašno!

PO CELOJ KUĆI SUPRUGU JE OSTAVLJALA PORUKE: A onda su po nju DOŠLA 2 POLICIJSKA KOMBIJA i strpali je u zatvor! Problem je bila samo jedna POGREŠNA REČENICA!

Žena

Valeri Sanders iz Katerika u Velikoj Britaniji završila je iza zatvorskih rešetaka usled najbizarnijeg razloga koji može da vam padne na pamet - sve što je uradila jeste da je zatražila od svog supruga da redovnije usisava, čisti vrata i da ne ide toliko često u teretanu!

 

"Nikada u životu nisam pravila nikakve probleme, a policija me je uhapsila i strpala u zatvor kao najvećeg kriminalca", požalila se ova Britanka tamošnjim medijima, koja je u zatvoru provela 17 sati.

foto: Profimedia

"Ostavljala sam suprugu poruke da malo očisti kuću, a onda su se pojavila dva policijska kombija i četiri policajca, a ubrzo sam dobila prijavu zbog prisile i kontrole", objasnila je Valeri.

 

Posle 14 meseci ova priča ipak je dobila možda i očekivan rasplet - slučaj je jednostavno odbačen krajem juna, neposredno pred početak suđenja.

 

"Strašno je da je to uopšte doguralo do suda", rekla je ona "The Sun".

Inače, Valeri je supruga Majkla upoznala 2012, a dve godine kasnije razmenili su bračne zavete. Sporni slučaj policiji su prijavili zaposleni na berzi rada, jer su primetili da je vrlo loše raspoložen, a odgovorio im je da je za to kriva njegova supruga.

Majkl je nekada radio kao čuvar u zatvoru, ali se onda posvetio bodibildingu. "Ja sam radila, a on je čitave dane provodio u teretani. Ako nije bio u teretani, onda je satima prao svoj automobil. Nisam ga gotovo nikada ni viđala", istakla je ova dama.

 

Ona je dodala i kako uopšte nije kontrolisala muža, već ga je samo molila da povede računa o higijeni u kući, jer imaju dva psa. S druge strane, Majkl kaže da ga je ona ipak na neki način gušila.

 

"Nije joj se dopadala dijeta na kojoj sam bio. Morao sam da uzimam vijagru, a ona nije dala ni da joj priđem. Nije joj se svidelo što perem svoj automobil. Ostavljala mi je poruke da moram da čistim. Na kraju sam se osećao kao da sam bolestan", kazao je ovaj 58-godišnjak.

 

Vlasti kažu kako smatraju da je bilo dovoljno dokaza da je Valeri kontrolisala svog supruga, ali kada je ključni svedok odustao, i oni su digli ruke od slučaja. Ona je dobila dvogodišnju zabranu prilaska, a sve je naravno rezultiralo razvodom.

foto: Marina Lopičić

 

Kurir.rs/The Sun/Foto Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...