UŠTEDA STRUJE: Reflektor na SOLARNO PUNJENJE i sa SENZOROM pokreta – LETNJA HIT CENA!
Foto: Promo

UŠTEDA STRUJE: Reflektor na SOLARNO PUNJENJE i sa SENZOROM pokreta – LETNJA HIT CENA!

Žena -

Prolazi u vašem dvorištu i ispred ulaznih vrata više ne moraju da budu neosvetljeni i samim tim nebezbedni, ali takođe ne morate ni da neprestano trošite struju osvetljavajući ih čak ni kada njima niko ne prolazi. Eh, kada biste mogli da ih osvetlite samo sporadično, samo kada svetlo tu zaista treba kako se ne biste sapleli u mraku, kako biste lakše našli ključeve od ulaznih vrata ili kako bi se vaši gosti lakše snašli. Sada i možete zahvaljujući reflektoru sa DETEKTOROM POKRETA – pogledajte OVDE!

foto: Promo

Ovo nije obična sijalica koja mora da „gori“ celi dan! On je superkoristan reflektor koji se puni SOLARNO i neće raditi bespotrebno kada niko ne prolazi, što je slučaj sa običnim reflektorima koji tako mnogo troše. Gotovo da je neophodno imati ga iznad ulaznih ili garažnih vrata, stepenica, u neosvetljenim delovima dvorišta. Vrlo je poželjan ne samo zbog vas samih i zbog vaših prijatelja, već i kako ne bi došlo do neželjeljenih situacija sa nezvanim gostima, kako vam se nepoznati ljudi ne bi „muvali“ ispred ulaza.

Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od 1290RSD!

foto: Promo

Reflektor se lepi za ravnu podlogu, što znači da nema nikakvog bušenja i pravljenja rupa na mestima sa kojih možda odlučite nekad da premestite reflektor. Lepi se za bilo koju ravnu podlogu: zid, drvo, metal, plastiku, a može i da se okači na ekser.

Požurite da kupite svoj solarni reflektor sa senzorom po AKCIJSKOJ CENI od 1290RSD! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track