NEMATE IDEJU KOJI STIL DA FURATE NA FESTIVALIMA? Poslušajte ove savete da bi vam provod bio VRHUNSKI, a jedan DETALJ ne zaboravite! (FOTO)
Foto: Profimedia

u trendu I na KONCERTIMA

NEMATE IDEJU KOJI STIL DA FURATE NA FESTIVALIMA? Poslušajte ove savete da bi vam provod bio VRHUNSKI, a jedan DETALJ ne zaboravite! (FOTO)

Žena -

Leto nam donosi mnogobrojne muzičke festivale, kako u zemlji, tako i u regionu. Osim muzike, na ovim festivalima slavi se individualnost koju je najlakše pokazati pravim modnim izborima. Potrebno je da svoj stil prilagodite potrebama festivala kako biste se nezaboravno proveli.

foto: Profimedia

Obuća

Obuća treba da bude udobna, pa zaboravite na visoke potpetice i platforme. Informišite se kakvo vas vreme očekuje tokom festivalskih dana i ponesite prikladnu obuću. Za letnje pljuskove najbolji je par gumenih čizama, dok je za suvo vreme dozvoljeno gotovo sve, od letnjih čizmica, preko laganih mokasina i baletanki, sve do neobičnih sandala.

foto: Profimedia

Odeća

Izbor odeće svodi se na udobnost, a možete birati između boho maksi haljina, jednostavnih mini suknji od džinsa, majica sa zanimljivim printovima ili ultra popularnih šortseva. Nemojte nositi tesnu odeću i ne zaboravite jaknu od teksasa ili nekog drugog materijala, jer letnje noći mogu da budu prohladne.

foto: Profimedia

Neizostavni modni dodaci

Šeširi su neophodni tokom vrelih letnjih dana, a da biste bile originalne možete ih ukrašavati perjem, ešarpama ili cvećem. Ako ste više sportski tip opredelite se za kačket. Uz simpatičnu mini haljinu u istom fazonu nećete proći neprimećeno.

Nakit je veoma važan deo priče o stajlingu za letnje festivale. Poželjno je da nosite velike i upečatljive komade od plastike ili bižuteriju. Raznobojne narukvice i duge ogrlice odevnim kombinacijama će dati hipi notu koja je nezaoblizna na muzičkim festivalima širom planete.

Sunčane naočare u neobičnim oblicima i bojama upotpuniće vaš stajling.

foto: Profimedia

Torbe i rančevi

Rančevi su praktični jer su prostrani i ruke će vam biti slobodne. Ako želite da izgledate ženstvenije opredelite se za manju torbu koja se nosi preko ramena. Bitno je da torba ne bude teška kako bi mogli da se fokusirate na zabavu.

Kozmetika i šminka

Kada je reč o kozmetičkim proizvodima krema za zaštitu od sunca je neophodna. Druge po važnosti su vlažne maramice, koje možete koristiti kako za lice i telo, tako i da prebrišete obuću. Ukoliko odlučite da provedete dane festivala u kampu, šampon za suvo pranje kose je odlično rešenje. Nemojte se previše šminkati. Dovoljno je da nanesete malo vodootporne maskare, sjaj za usne i bronzer ili rumenilo, a puder vam je praktično nepotreban.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Stil, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track