Najnovije vesti

CEO ŽIVOT NOSITE POGREŠAN BRUS ISPOD BELE MAJICE! Ovo je najveća letnja modna greška, a evo kako da je ispravite!
Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

CEO ŽIVOT NOSITE POGREŠAN BRUS ISPOD BELE MAJICE! Ovo je najveća letnja modna greška, a evo kako da je ispravite!

Žena

Materijali od kojih se pravi letnja odeća su lagani, često skoro providni i  ocrtavaju svaku nepravilnost. Samim tim su pogrešni modni izbori vidljiviji nego tokom ostatka godine.

Jedan od uobičajenih problema je izbor odgovarajućeg donjeg veša.

foto: Profimedia

Naime, po preporuci brojnih modnih znalaca, ne bi trebalo da veš viri, da se ocrtava ili da se na bilo koji način primećuje. Što se gaćica tiče one treba da budu pamučne, laserski sečene tako da nema nikavih šavova koji se ocrtavaju. Kad je reč o brushalterima, jedno od čestih pitanja je koja boja je pravi izbor ako nosite belu majicu ili haljinu. Iako vam može delovati da je beli brushalter logičan odgovor, niste u pravu.

foto: Profimedia

Ako nosite beli brushalter ispod bele majice, kontrast koji bela boja pravi sa vašom kožom je preveliki i veš će se videti ispod garderobe. Zato je najbolji izbor brushalter u boji kože, po mogućnosti bez šavova kako se ne bi ocrtavao.

Ako se usudite da malo zagolicate maštu nekom posebnom muškarcu beli sa čipkom će poslužiti svrsi. Međutim, treba da ga izbegavate ako idete u šetnju gradom i nikako nemojte s takvim brushalterom ići na posao.  

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mondo/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...