Najnovije vesti

DEVOJKA OSTALA BEZ DLAKE NA GLAVI PRED CELIM SVETOM! Uključila kameru, pa doživela neviđeni peh! DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen

šokirala

DEVOJKA OSTALA BEZ DLAKE NA GLAVI PRED CELIM SVETOM! Uključila kameru, pa doživela neviđeni peh! DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO, VIDEO)

Žena

Osamnaestogodišnja Lori Fejt iz Njujorka snimala se ispravljajući kosu jakim hemikalijama. Međutim dogodio joj se neviđeni peh pa je sve, kao i samu sebe, zaprepastila kada je ostala bez dlake na glavi.

 

 

Neprijatnost joj se dogodila pošto je pomešala je dva preparata - izbeljivač i tečnost za ispravljanje vlasi, namenjenu grubljoj i otpornijoj kosi, poput crnačke.

Na proizvodu je pisalo da sadrži hranjive sastojke maslinovog ulja i ne sadrži natrijum hidroksid koji je jako štetan za kosu. Kada je tu smesu stavila na glavu i počela se češljati, kosa joj je ispadala u grumenima.

 

Tamo gde je prošla češljem kose više nije bilo.

Kasnije je priznala da možda ipak nije smela da pomeša izbeljivač za kosu sa sredstvom za ispravljanje jer sadrže hemikalije koje su oslabile koren dlake. Njen eksperiment i pokušaj da fascinira javnost završio se neslavno. Na kraju joj je otpala sva kosa.

"Bilo je to zaista glupo i impulsivno. Mislila sam da znam šta radim, a ispostavilo se da nisam. Pokušala sam u isto vreme izbeliti kosu i ispraviti je", preneli su strani mediji Lorin zaključak. 

 

Dodala je da je u poslednje tri godine kosu često farbala duginim nijansama, uključujući žutu, ružičastu i plavu. 

Kasnije je priznala da joj je kosa već bila mnogo oštećena pre nego što se odlučila na ovaj eksperiment.

Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...