ZA SVE UMORNE MAME I TATE: Kako da vaše dete zaspi bez vas?
Foto: Promo

ZA SVE UMORNE MAME I TATE: Kako da vaše dete zaspi bez vas?

Žena -

Mislite da vaša deca nikada neće porasti? Znate napamet sve priče i bajke za decu? I posle treće priče za laku noć, vaše dete i dalje ne spava?

Ako nemate više inspiracije da odgovarate na pitanja, kao što su: Mama, kada ćemo se popeti na mesec?

Mi imamo rešenje!

Znamo da biste vašem detetu poklonili ceo svet, za početak mu poklonite MESEC.

Naša fantastična lampa-mesec očaraće vašu decu, ne samo da će im razviti maštu, nego će njeno blago osvetljenje učiniti da se vaše dete oseća sigurno i smireno. Dok lampa-mesec suptilno sija, vaše dete možete polako navikavati da spava samo. Uz našu lampu, inspiracija za kreiranje novih priča je beskrajna.

Danas ovu predivnu lampu možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 1.890RSD online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Još jedan plus je što će vaše dete jedva čekati da padne mrak, da upali svoju novu lampu, a onda već možda i dobijete, koji minut duže za sebe i svoje opuštanje.

Ova lampa je fantastična dekoracija, ne samo noću kada suptilno obasjava prostoriju, več i danju, kao dekorativni predmet u vašoj dnevnoj, spavaćoj sobi ili na terasi, pa čak i u dvorištu. Ne samo da ima dekorativnu ulogu, već ona daje sasvim dovoljno svetla noću, da možete da se orijentišete u prostoru, a da ne palite svetlo.

Njeno drveno postolje uklapa se u svaki stil enetrijera.

foto: Promo

Reljef na lampi je izrađen po 3D modelu lunarnog satelita, možete opipati sve nabore i kratere, kao na pravom mesecu. Ova lampa na dodir menja boju, od bele do tople mesečeve žute svetlosti.

Danas ovu predivnu lampu možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od SAMO 1.890RSD online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Lampa radi na struju i povezana je preko kabla, ali može se skinuti sa drvenog postolja, jer na sebi ima mini USB konektor, pa se može uključiti i na druge uredjaje,koje poseduju USB konektor. Prečnik lampe je 15 cm.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track