BILI SMO U OZBILJNOJ VEZI I VEROVALA SAM MU, A ON JE PRETERAO: Otišao je sa njenom prijateljicom na KAMPOVANJE, a onda se desilo nešto što NIJEDNA ŽENA ne bi oprostila! (FOTO)
Foto: Printscreen

SVE SU PLANIRALI

BILI SMO U OZBILJNOJ VEZI I VEROVALA SAM MU, A ON JE PRETERAO: Otišao je sa njenom prijateljicom na KAMPOVANJE, a onda se desilo nešto što NIJEDNA ŽENA ne bi oprostila! (FOTO)

Žena -

Danijel Majns (29) iz Velike Britanije nikad nije bila ljubitelj kampovanja, pa je bila srećna kad je njen dečko Pol isplanirao da ode s njenom prijateljicom.

"Imaš li sve što ti treba?", pitala je svog dečka Pola, koji je tad imao 29 godina, dok je zatvarao torbu i uzimao svoj šator.

"Pol i ja bili smo prijatelji četiri godine prije nego što nam je veza postala ljubavna", priča Danijel, koja je bila u šoku kad je shvatila da su "kampovanja" njihove zajedničke prijateljice i Pola organizovana samo zbog seksa.

"Kad smo se Pol i ja tek upoznali, bio je u istoj situaciji kao ja - oboje smo bili u dugim vezama pre - i složili smo se da nam samo treba malo zabave", seća se. Ali Pol ju je, kaže, prijatno iznenadio jer je bio šarmantan i duhovit, pa su uskoro bili u ozbiljnoj vezi.

"S Paulom je bilo tako lako. A najbolja stvar oko izlaska s prijateljem, bila je ta da smo imali puno zajedničkih prijatelja, uključujući prijateljicu Džodi. Ona je bila više Polova prijateljica nego moja, ali smo se svi dobro slagali", priča Danijel, a tek je kasnije saznala da je par planirao zajedničko kampovanje samo da bi mogli da budu zajedno.

"Kad je prvi put rekao da ide na kampovanje sa Džodi, nisam ništa mislila o tome. Godinama su se poznavali. Ali kad se sutradan vratio, jedva me je pogledao.

"Šta je sa tobom?" pitala sam ga, a rekao je da mu nije ništa i da je loše spavao noć pre pa je samo jako umoran. Kako su dani prolazili, Polovo se raspoloženje nije popravljalo", nastavila je.

Bio je udaljen i nervozan, a ona je imala jak osjećaj da nešto nije u redu. Jednog popodneva ju je Džodi iznenada nazvala i pitala može li doći do nje. Rekla joj je da su ona i Pol zajedno spavali kad su bili na kampovanju.

"Spavala sam s Paulom kad smo išli na kampovanje. Tako mi je žao. Ali mislila sam da treba da znaš istinu", rekla je.

"Bilo mi je loše. Uvek sam mislila da su samo prijatelji. Nisam ni pomislila da se nešto može dogoditi između njih. Bila sam još više slomljena kad sam otkrila da su planirali zajedničko kampovanje ​​samo da bi mogli biti zajedno, i da su zajedno spavali još mesecima pre toga", ispričala je Danijel.

Ubrzo nakon što je saznala sve, Pol joj je i sam priznao prevaru.

"Nisam joj mogao reći jer sam se bojao da ću je izgubiti, ali kad joj je Džodi rekla gotovo da sam osetio olakšanje", ispričao je.

Par je krenuo na savetovanje. Danas su još zajedno, Džodi više nije u njihovim životima, a Danijel kaže da joj se poverenje u njega vraća "pomalo", te da je to proces koji će sigurno trajati. Ipak, ona je voljna da pokuša.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja