STALNO VAM SE JAVLJAO, A ONDA JE PRESTAO? Morate znati da nije PROBLEM u vama, a jedan je razlog što više niste u kontaktu!
Foto: Profimedia

NE KRIVITE SEBE

STALNO VAM SE JAVLJAO, A ONDA JE PRESTAO? Morate znati da nije PROBLEM u vama, a jedan je razlog što više niste u kontaktu!

Žena -

Da li ste se ikada zapitali zašto muškarci naglo gube interesovanje za vas? U jednom trenutku živite bajku, a u drugom se ta bajka pretvara u horor.

Pročitajte koji su najverovatniji razlozi za to...

Razlog je uglavnom uvek isti – strah od obaveze!

U takvim situacijama pravo je pitanje šta nije u redu sa njim, a ne s vama. Nije u redu njegov strah od obaveze. Neki taj strah uspeju da savladaju odrastajući te postaju onakvi muškarci za koje se žene žele udati, dok oni drugi ostaju muškarci kakvog nijedna žena ne bi želela za muža, kamoli zeta. Takvi muškarci jednostavno ne žele da izgube osećaj slobode i dostupnosti te ne žele da se lišavaju uzbuđenja koje im donosi neprestano osvajanje. Iz tog razloga, ono što osvoje vrlo brzo će prestati da im bude zanimljivo, jer su se uvereli da to mogu da imaju. Tada kreću dalje dokazujući sami sebi da su poželjni.

foto: Profimedia

"Ima li to neke veze sa mnom?"

Istina je da i žene ponekada brzaju kada su veze u pitanju (dva savršena sastanka i već se vide u braku). Ipak, poenta je u tome da na vreme prepoznate takvog muškarca i bežite glavom bez obzira, te priznate sebi da on nije ono što želite – samopouzdan i stabilan muškarac.

"Da li će on shvatiti da sam ja ona prava?"

Ako mislite da će se zbog vas promeniti vrlo verovatno ste gledali previše američkih filmova. Zato umesto samoobmanjivanja krenite dalje i pružite priliku nekom boljem.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja