KRASTAVAC VODA JE ČUDESAN NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE: Recept koji čisti telo od otrova i skida masne naslage
Foto: Shutterstock

Mnoge žene su probale i oduševljene su

KRASTAVAC VODA JE ČUDESAN NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE: Recept koji čisti telo od otrova i skida masne naslage

Žena -

Krastavac voda pozanta je i kao "infuzija od krastavaca" ili detoks napitak od krastavaca, a savršen je način da hidrirate i čistite organizam tokom celog dana, piše Lovesensa.

Krastavac sadrži puno vode što ga čini savršenom namirnicom za detoksikaciju organizma. Ima malo kalorija i bogat je vlaknima, pa je zato vodeća namirnica za pokretanje metabolizma i gubljenje viška kilograma. Takođe, krastavac je bogat vitaminom B, sadrži kalijum, magnezijum (pomaže kod visokog pritiska) i flavonol fizetin koji ima protivuplano dejstvo. Poznato je i da krastavac sadrži brojne antioksidante i tako štiti telo od raznih oboljenja.

Krastavac voda detoksikuje organizam i čini da se osećamo sito i tako regulišemo apetit. Ako želite da smršate, ova voda je odličan prirodni pomagač u tom procesu. Krastavac je superhrana, a u kombinaciji sa vodom čini zdrav i neverovatno dobar napitak po naš metabolizam i zdravlje. Oljuštite i isecite jedan veći organski krastavac na kolutove. Krastavac stavite u 1,5 litar vode i obavezno dodajte led. Zatvorite flašu ili poklopite posudu u kojoj je krastavac voda, a zatim je stavite u frižider da odstoji najmanje jedan sat. Krastavac voda imaće najbolje dejstvo ako je ostavite da odstoji preko noći. U krastavac vodu možete dodati limun i nanu, po želji.

PROČITAJTE JOŠ:

DETOKS DIJETA - OČISTITE TELO ZA SAMO 1 DAN

RECEPT ZA NAPITAK KOJI ČISTI ORGANE OD TEŠKIH METALA I HEMIKALIJAOVA HRANA SMANJUJE RIZIK OD RAKA I ČUVA ZDRAVLJE SRCA

OVA HRANA SMANJUJE RIZIK OD RAKA I ČUVA ZDRAVLJE SRCA

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track