Najnovije vesti

RECEPT ZA USPEŠAN BRAK: Šta uraditi ako on hrče a vi nemate gde da pobegnete?
Foto: Promo

RECEPT ZA USPEŠAN BRAK: Šta uraditi ako on hrče a vi nemate gde da pobegnete?

Žena

Umesto mirnog i lekovitog sna, budite se u pola noći besni i spremni za svađu, spavanje vas asocira na noćnu moru, a ne na bliskost i spokoj. Vaš muž hrče i fino se naspava, a vi sutradan tumarate kao zombi. Udarate ga tokom noći jastukom, šutirate u snu, ali bez pomoći. Pre nego što „ubijete“ svog muža na spavanju, mi vam nudimo fantastično rešenje – prsten protiv hrkanja. Pogledajte ga OVDE!

 

Prsten protiv hrkanja će vam omogućiti da ponovo spavate kao beba. On sprečava hrkanje tako što poboljšava protok vazduha kroz nos. Stavlja se na nosnu pregradu i to tako da 1 magnet ulazi u jednu nozdrvu, a dugi u drugu.

Prsten je izrađen od veoma kvalitetnog silikona, a na krajevima su minijaturni magneti.

 

Danas ovaj fantastični prsten protiv hrkanja možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od samo 590 RSD OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

foto: Promo

Stavlja se veoma jednostavno i ne osećate da ga imate tokom noći. Ujutru je dovoljno isprati ga mlakom vodom kako se na njemu ne bi nataložile bakterije.

 

Danas ovaj fantastični prsten protiv hrkanja možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 590 RSD online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...