POKAZALA ČITAV PROCES NA INSTAGRAMU: Krisi Tajgen stavila botoks u pazuhe!
Foto: profimedia

Rešila problem

POKAZALA ČITAV PROCES NA INSTAGRAMU: Krisi Tajgen stavila botoks u pazuhe!

Pop kultura -

Krisi Tajgen otišla je na ubrizgavanje botoksa u pazuhe, a kako je protekla intervencija pokazala je svojim fanovima na društvenim mrežama.

Poznata manekenka i žena pevača Džona Ledženda u utorak je rešila problem prekomernog znojenja, pa na Instagramu prenela fanovima utiske. Okačila je i snimak procesa ubrizgavanja botoksa, u pazuhe koji sprečava znojenje. Izgledala je nervozno i držala je maramicu preko lica, ali je bol brzo prošao.

foto: Printskrin Instagram

"Najbolji korak na koji sam se odlučila. Sad mogu da nosim svilu bez natapanja. Izgledalo je zastrašujuće, ali to stvarno nije ništa strašno", rekla je Tajgenova.

Sad može da nosi  svilene haljine... Krisi Tajgen
Sad može da nosi svilene haljine... Krisi Tajgenfoto: Printskrin Instagram

Inače, ovo nije prvi put da se Krisi podvrgla botoksu pazuha, to isto je učinila 2008. godine. Otvoreno je pričala o botoksu.

"To je najbanalnija stvar koju sam uradila u životu, ali mi se sviđa. Iskreno, ne žalim, sada mogu da nosim haljine", izjavila je pre dve godine.

Tridesettrogodišnji model ne čuva ljubomorno detalje iz privatnog života, već ih sama iznosi bez blama. Tako je jednom ispričala kako su pevač i ona imali seks u kabini aviona dok je leteo, a na društvenim mrežama je delila i fotke na kojima je pokazivala kako izvlači mleko iz grudi pumpicama da bi mogla da podoji dete.

Manekenka se 2014. godine udala za pop pevača Džona Ledženda, s kojim ima dvoje dece, ćerku i sina.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/ M. T./ Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track