TINEJDŽERKA NA SVAKA 2 SATA ZABORAVLJA SVE! Posle nezgode na PLESU, počela je da gubi pamćenje, a ono što lekari kažu na to je TRAGIČNO (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

NE SEĆA SE NIČEGA

TINEJDŽERKA NA SVAKA 2 SATA ZABORAVLJA SVE! Posle nezgode na PLESU, počela je da gubi pamćenje, a ono što lekari kažu na to je TRAGIČNO (VIDEO)

Žena -

Tinejdžerka Rajli Horner iz llinoisa svakog se dana budi misleći da je 11. jun, dan kada je doživela traumatičnu povredu mozga. Zbog toga se njena memorija restartuje svaka dva sata. Kao u filmu "Beskrajan dan", samo što njen dan traje mnogo kraće - samo dva sata.

Njena noćna mora počela je nesrećnog 11. juna kada je slučajno dobila udarac u glavu tokom plesa. Od tada su joj lekari uradili sve pretrage i nisu pronašli ništa.

foto: Printscreen YT

"Kažu nam da je medicinski sve u redu. Ne vide ništa. Nema potresa mozga na magnetnoj rezonanci niti na CT-u. Nema krvarenja u mozgu, niti tumora", ispričala je njena majka Sara Horn.

No 16-godišnja Rajli mora neprestano zapisivati beleške u svoju svesku kako bi funkcionisala i fotografisati mobilnim kako bi zapamtila osnovne stvari poput gde je njen ormarić u školi.

"Znam da im je teško jednako kao i meni", priča Rajli o sebi i roditeljima.

"Ljudi jednostavno ne razumeju. To je poput filma. Ovog intervjua s vama ja se neću sećati do večere", opisala je Rajli.

Takođe, izgubila je sećanje na sve važne porodične događaje.

"Moj je brat preminuo prošle nedelje, a ona verovatno nema pojma. Govorimo joj svaki dan, ali i dalje ne zna", dodala je njena majka.

Porodica strahuje za njenu budućnost jer su lekari istakli mogućnost da će to trajati doživotno.

"Ne zadovoljavam se s tim. Treba nam pomoć. Treba nam neko ko zna više o tome jer ona zaslužuje bolje", dodala je.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja