KUHINJSKE ČAROLIJE: Genijalni proizvodi koji će vam kuvanje učiniti jednostavnijim i bržim
Foto: Promo

KUHINJSKE ČAROLIJE: Genijalni proizvodi koji će vam kuvanje učiniti jednostavnijim i bržim

Žena -

Kažu da muškarci kuvaju iz ljubavi a žene iz moranja. Zato ne dozvolite da vam se želja za kuvanjem ugasi, jer to radite svaki dan i nemate više inspiracije za smišljanje novih jela. Nekada je potrebno promeniti samo način pripreme hrane, kako bi se opet osećala ta ljubav u jelima koje pripremate za one koje najviše volite.

Mi znamo da je dovoljno samo par sitnica da opet postanete vrhunska domaćica. Sa ovim proizvodima kuvanje traje kraće i mnogo je zabavnije.

1. Cediljka za hranu - Better Strainer

Ceđenje i ispiranje hrane uglavnom se završava isprskanom kuhinjom i gomilom hrane u sudoperi.

Ova cediljka za hranu odgovara svakoj šerpi koju imate, a nije kabasta i kad se skupi zauzima jako malo mesta. Možete je prati i u mašini i ručno. Probajte jer je vrlo efikasna i praktična. Ovog meseca je na akciji i košta samo 490 din ako se poruči online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

2. Aparat za savijanje sarmi – Dolmer

Prezabavni uvijač sarmica, pravi sarmice za čas. Iznenadićete se koliko se lako prave. Sarmice su jednake i iste veličine, kao iz časopisa. Kakva je ovo magija, kada i vi možete da napravite vrhunske sarmice kao da imate dugogodišnje iskustvo.

U 3 poteza sarma je gotova, a vi ste kraljica spremanja slavske trpeze.

I to nije sve, ovaj aparat nije samo za sarmice, već je odličan i za rolate i palačinke. Ne propustite ovu super priliku i dočekajte slavu spremni za samo 890 din poručivanjem online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

3. Aparat za kokice, bez ulja i putera.

Konačno možete praviti zdrave kokice bez ulja i putera. Savršena grickalica za kućni bioskop i brza ali zdrava užina za decu i goste koji dolaze.

Ono što je najbolje kod ovog aparata je što nema zagorelih šerpi, i stajanja pored šporeta. Kokice iz aparata idu direktno u posudu a ne po celoj kući.

Snaga: 1200w

Voltaža: 110-240V

Dimenzije: 14.5x14x28cm

Sasatav: Plastika, metal

Vruće kokice za 5 minuta, kad god vam se jedu, za samo 1.990 din ako se poruči online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

4. Silikonski poklopci za posude

Neverovatno praktični, jer u pakovanju dobijate čak 6 silikonskih poklopaca različitih veličina, tako da možete da poklopite bilo koju šolju, posudu ili šerpu. Hrana je spakovana i ostaje sveža mnogo duže nego do sada.

Iskoristite ovu akciju i do kraja meseca kupite set poklopaca po ceni od 890 din koji će vašim namirnicama pružiti svežinu. Poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track