MAJKA NE ZNA ŠTA ĆE OD BRIGE, ĆERKA JE SA OŽENJENIM! Razvela se i sada NE BIRA, a ne smeta joj ni što njen NOVI MOMAK ima dete!
Foto: Profimedia

teška situacija

MAJKA NE ZNA ŠTA ĆE OD BRIGE, ĆERKA JE SA OŽENJENIM! Razvela se i sada NE BIRA, a ne smeta joj ni što njen NOVI MOMAK ima dete!

Žena -

Nakon 14 godina braka, moja je ćerka zabrinute žene je odlučila da napusti muža, a majka se odlučila da zatraži savet od terapeuta Melduvina, a prenosimo vam situaciju u kojoj se porodica nalazi.

foto: Profimedia

Moja je ćerka u braku i ima svoju ćerku od 14 godina. Sad se odlučila razvesti i otišla je od muža. Kod mene spava. Brine me njeno ponašanje. Izgleda da se zaljubila u zauzetu osobu s malim detetom.

Zapostavila je posao i svako veče izlazi. Ima previše godina i dosta tešku narav, pa se ne želim svađati, ali nekako me je strah za nju, iako znam da je pametna i sposobna.

Jedno vrijeme je bila vesela, pa nisam brinula, ali sad vidim da nije. Molim vas da mi pomognete sa savetom.

Odgovor: Vaša ćerka je ambiciozna, energična, temeljna i voli da radi, ali uvek je pomalo nezadovoljna. Imala dobar brak, pažljivog i profinjenog supruga koji je voli, ali ona, nažalost, nije najbolje postupila. Sada je s drugim čovekom koji ima porodicu, u kojeg se navodno zaljubila. On je samo za avanture i ništa više. Ništa joj nije obećao, a ona je sve idealizovala. Problem je u njoj pa verovatno neće ostati ni s ovim, jer on će shvatiti da ona želi više i da bi mu mogla ugroziti brak.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja