Najnovije vesti

TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Ne znate šta da radite sa hranom koja je ostala posle slave? Produžite joj rok i uživajte u njenom ukusu! Evo kako!
Foto: Promo

TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Ne znate šta da radite sa hranom koja je ostala posle slave? Produžite joj rok i uživajte u njenom ukusu! Evo kako!

Žena

Svaka mama ima svoje kutije za pakovanje hrane u kojima brižno pakuje ručak svojoj deci. Ne postoji ukusnija hrana od mamine, zato smo pronašli rešenje kako da što duže uživate u njoj, kao i u svoj ostaloj hrani.

Silikonski rastegljivi poklopci su čudesni, odgovaraju svakoj posudi, čak i onoj na koju ste davno zaboravili. Zahvaljujući njima nećete više bacati hranu, iseckano voće možete pojesti kasnije, kao i grickalice koje ste već otvorili, salatu ili sveže isceđeni sok. Ne postoji posuda koja ne može da se zatvori silikonskim rastegljivim poklopcima.

Oni čuvaju svežinu, zgodni su za pakovanje hrane posle slave, za posao, putovanje. Nema šanse da vam se nešto prospe, jer oni zatvaraju posudu sa svih strana i drže sve na svom mestu. Duže uživajte u šolji kafe tako što ćete sipati kafu u bilo koju šolju i zatvoriti je našim specijalnim poklopcem i dobijate kafu za poneti.

Vaš frižider biće čistiji, uredniji i zdraviji. Mirisi se neće mešati jer je sva hrana dobro zaštićena od prosipanja i gubljenja arome i svežine.

Ne bacajte novac i hranu! Uživajte u njoj i iskoristite je do kraja.

U setu dobijate čak 6 silikonskih poklopaca, različitih dimenzija, koji odgovaraju svim vašim činijama i kutijama.

foto: Promo

Naručite ih odmah OVDE po extra sniženoj ceni od samo 890 rsd ili pozovite na broj 011/6 888 999 i za samo 3 dana poklopci će biti na vašoj adresi.

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...