Najnovije vesti

EMA JE NA TINDERU UPOZNALA MOMKA KOJI IMA VERENICU! Posle nekog vremena desilo se čudo o kojem nije ni SANJALA (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

NEVEROVATAN PREOKRET

EMA JE NA TINDERU UPOZNALA MOMKA KOJI IMA VERENICU! Posle nekog vremena desilo se čudo o kojem nije ni SANJALA (FOTO)

Žena

Jedna mama dve godine je tražila onog pravog na Tinderu, a iskusila je toliko toga da bi mogla napisati knjigu, a celo jedno poglavlje mogla bi posvetiti muškarcu koji je imao verenicu.

Ema Luiz Sanders iz Rainhama sada srećno zauzeta, kaže da je upoznala hrpu muškaraca koji su iz nekog razloga bili miljama daleko od gospodina savršenog. Sada želi upozoriti druge žene da budu oprezne kada dođe do online spajanja s muškarcima.

Nakon dve nedelje dopisivanja preko Tindera razmenila je brojeve sa muškarcem i dogovorila dejt.

Bezazleno traženje njegovog profila putem Fejsbuka dovelo ju je do saznanja da baš i nije iskren kako se predstavljao.

"Na profilnoj fotografiji pozirao je sa verenicom, a naslovna fotografija bila je prstenje na rukama njega i te žene", kaže 30-godišnjakinja.

"Odmah sam kopirala naše razgovore gde mi je rekao kako je njegov ljubavni status komplikovan, gde mi je davao komplimente, svoj broj i dogovorio dejt. Poslala sam te razgovore njegovoj verenici, njenim dvema prijateljicama i dvojici njegovih prijatelja. Verenica mi se zahvalila. Navodno ju je varao već neko vreme, a moje poruke su joj samo potvrdile sumnju. Saterala ga je u ćošak, on je sve priznao, a ona oprostila. Ipak su se venčali."

Kada je reč o idućem zavodniku Ema bi volela da se nije nikada pojavio na dejtu.

Misliš kako će nekoliko koktela u restoranu bit dejt za pamćenje, ali nije. Nikako. Ovoga puta muškarac je imao brata blizanca, na svim fotografijama bili su zajedno i nije imala pojma koji je koji. Jedan je ipak bio malo manje zgodan i baš taj se pojavio.

Sve vreme pričao je o svojim financijama i pokazivao joj novi pametni sat, naručivao je pića iako je Ema rekla kako ne želi više da pije. To mu nije smetalo - popio ih je on sam. Odlučili su da okončaju ovo veče, a Ema nije želela da platiti "svoj" deo jer ga je ionako on popio.

Račun je bio zaista ogroman, ali to nije najgori deo. Kada je išao da plati, kartica je odbijena 3 puta. Insistirao je da on plati pa je tako otišao do bankomata, a Ema ga je čekala sat vremena. Mladić je pozvao oca da mu uplati novac na račun i veče se završilo, ali ne i njihova priča.

Ema je objavila zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i označila ga kako bi njegova dugogodišnja devojka to videla koja joj je poslala poruku već sledeće jutro da joj objasni o čemu se radi.

Taj pakao je davno iza nje s obzirom na to da Tinder nije koristila već tri godine. 2016. godine sastala se sa prijateljem iz srednje škole, Denijem i obnovili su žar.

"Jedno drugo smo simpatisali uvek, ali on je bio deo popularne ekipe, a ja sam bila zlostavljana jer nisam bila deo takvog društva. Prilazio mi je, ali ja sam mislila da je samo ljubazan. Pohvalio mi je sliku na Instagramu i otkrio da ide na putovanje, pa je odlučio preuzeti korak."

Imali su samo pet meseci pre nego što Deni ode na Tajland, ali nisu dopustili da ih to razdvoji. Nedelju dana nakon što je otišao, Ema je stigla na Tajland kako bi zajedno proslavili njegov rođendan, Božić i Novu Godinu.

Nakon nekoliko meseci vratili su se u Englesku, a potom se preselili u Australiju. Brzo je otkrila da je trudna, pa su se vratili u Englesku. Sada imaju sina Kaluma i ne mogu biti srećniji.

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...