BILA U KOMI, A KADA SE PROBUDILA SAZNALA DA JE RODILA BLIZNAKINJE! Pored svega NISAM majka kakva sam želela da budem!
Foto: Printscreen Facebook

POTRESNO

BILA U KOMI, A KADA SE PROBUDILA SAZNALA DA JE RODILA BLIZNAKINJE! Pored svega NISAM majka kakva sam želela da budem!

Žena -

Karli O’Louglin (33) 12 nedelja pre termina bila je u kupatilu kad joj je pozlilo, a našao ju je suprug Džon i odmah pozvao hitnu. Dok je hitna dolazila, Karli je počela čudno hrkati, a Džon nije nikada prije čuo tako nešto.

Takođe je pljuvala krv. Lekari su shvatili da ima krvarenje mozga i da mora hitno na carski rez. Njene bliznakinje imale su manje od kilograma. Suprug Džon kaže da su bile toliko malene da su izgledale kao pileća krilca. Karli je stavljena u indukovanu komu, a kada se probudila 24 sata kasnije rekli su joj da je rodila. Ona je rekla da se ne seća rađanja, ali isto joj je potvrdio suprug.

"Nisam imala pojma šta se događa. Samo sam htela da idem kući, ali lekari su me zadržali jer su hteli utvrditi zašto sam imala krvarenje mozga."

Tri dana nakon što su se rodile devojčice Karli je bila u stanju da ih vidi u drugoj bolnici. Kada se vratila u svoju primetila je nešto čudno u desnom stopalu. Lekari su otkrili da ima 100 ugrušaka u nozi i samo 20 centimetara udaljen ugrušak od srca. Otišla je na hitnu operaciju i sledećih šest nedelja provela je u bolnici kako bi doktori otkrili šta je uzrokovalo sve ovo.

Novopečena majka napustila je bolnicu sa slabo pokretnom nogom i dijagnozom da će ceo život morati koristiti invalidska kolica ili štake. Sada, tri godine kasnije registrovana je kao invalid a Džon je njen staratelj.

Karli koja ima i starijeg sina Rajlija kaže da se oseća kao najgora mama na svetu: "Ne samo da nisam bila pristuna i budna na rođenju blizankinja, već nisam ni majka kakva sam želela da budem."

"Ljubomorna sam što Džon ima priliku da radi stvari s decom, a ja ne. Mrzim to. Od onoga da sam potpuno nezavisna osoba s dobrim poslom došla sam do toga da se ne mogu okupati i napraviti sendvič samostalno."

"Džon nije trebao ovo da doživi. Ljuta sam sve vreme i uzrujana. Niko ne zna šta je uzrokovalo ovo. Još uvek se borim sa tim."

Nakon mnogo testova i poseta bolnici, lekari i dalje pokušavaju da otkriju šta je uzrokovalo krvarenje u mozgu. Takođe, rekli su da će možda morati da joj amputiraju nogu.

"Moje pamćenje je vrlo loše, imam periode kada se samo isključim. Najvažnija stvar su mi moja deca, devojčice su odlično, a lekari još uvek ne znaju zašto se to dogodilo."

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track