LEPA NINA JE SA 18 GODINA IMALA 150 KILOGRAMA! Prepolovila se i obukla MATURSKU HALJINU! Svi su ZINULI (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

KAKVA PROMENA!

LEPA NINA JE SA 18 GODINA IMALA 150 KILOGRAMA! Prepolovila se i obukla MATURSKU HALJINU! Svi su ZINULI (FOTO)

Žena -

Nina Martina Korbar imala je čak 124 kilograma kada se pojavila u šou koji joj je promenio život. Uspela je da smrša čak 40 kilograma i došla do 84 kg, nakon čega je nastavila da radi na sebi.

Ona je učestvovala u hrvatskom šou "Život na vagi" prošle godine, ali i dalje radi na sebi. Vežbanje je postalo sastavni deo njene svakodnevice, a rezultate marljivog rada na svojoj liniji pokazala je kada je obukla matursku haljinu iz 2010. godine.

- Kako mi stoji maturska haljina nakon 9 godina??? - pitala je Nina Martina svoje pratioce na Instagramu.

- Pa ne stoji, nego visi, ali si definitivno uvek imala ukusa i stila, jako lepa haljina, s obzirom na to da je rađena čak pre 9 godina - komentarisala je jedna od pratiteljki.

Inače, Nina je nedavno otkrila da je sa 18 godina imala čak 150 kilograma što znači da se nakon učestvovanja u 'Životu na vagi' gotovo prepolovila.

- Da, istina je - skoro dve mene stanu u moju matursku haljinu! Hvala ljudi na ogromnoj podršci! Ponosna sam na svoj uspeh, ali i svojih kolega i prijatelja iz šoua! Ljudi, prijavite se u Život na vagi i promenite svoj život na bolje, ali ako se i ne prijavite, ako ste ipak previše sramežljivi ili povučeni, počnite da se borite i budite i vi presrećni - zaključila je Nina.

Kurir.rs/Večernji.hr/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track