ANA JE UPECALA BOGATAŠA I SADA SAVETUJE DRUGE DEVOJKE: Uz ovih 5 trikova sam smuvala IMUĆNOG BANKARA, možete i vi! FOTO
Foto: Printscreen/Youtube

HIT

ANA JE UPECALA BOGATAŠA I SADA SAVETUJE DRUGE DEVOJKE: Uz ovih 5 trikova sam smuvala IMUĆNOG BANKARA, možete i vi! FOTO

Žena -

Ana Bej (33), influenserka iz Londona, koja se na internetu predstavlja kao “JetSetBabe”, podelila je nekoliko trikova za oblačenje prema građi tela, boji kose i tonu kože. Ova blogerka je gostovala u britanskoj emisiji “This Morning”, gde je priznala da je uz pomoć istih trikova ona zavela imućnoga bankara.

U najnovijem vlogu na svom Jutjub kanalu, Ana savetuje da izbegavate ružičasto ako imate crvenu kosu i svilenu odeću ako imate figuru peščanog sata. Ovo su neki od trikova koje je otkrila u videu.

foto: Printscreen/Youtube

Haljina za vaš oblik tela

“Trebalo bi da imate odeću koja je prilagođena vašoj građi, jer ćete tako izgledati skupo i elegantno”, tvrdi blogerka i dodaje da treba da razmislite o svom obliku i onome što odeća prekriva. “Figura peščanoga sata je odlična, jer možete da nosite skoro sve", kaže blogerka i dodaje.

“Jedino što bi trebalo da izbegavate su preveliki džemperi bez naglašenog struka. S druge strane, ako imate pravougaoni oblik tela, ne želite da srećete pažnju na svoj nedostatak struka, pa bi trebalo da stvorite iluziju noseći odeću sa šavovima na predelu stomaka”, objašnjava.

Haljina za vašu visinu

Visoke žene bi trebalo da nose velike printove, dok nižima bolje stoje sitni printovi. Uravnotežite proporcije u svakom aspektu, pa ako ste niže, nosite manje pojaseve”, kaže Ana.

foto: Printscreen/Youtube

Nosite prikladne tkanine

Svilu je teško nositi ako ste puniji, jer može pokazati celulit. Devojke građene u obliku peščanog sata bi trebalo da se odluče za elastičnije materijale. One ‘ravnijih’ oblika bi trebalo da biraju krut, strukturiran materijal”, objašnjava blogerka.

Boja kose

“Ako ste bledi, nemojte nositi crno jer će to dodatno istaći bledu put. Crna pristaje samo tamnoputima. Pripazite i na boju kose. Plavuše ne bi smele da nose tamniju boju od mornarsko plave. Nosite ‘dečije’ boje”, savetuje Ana. Ipak, ako ste crvenokosa, izbegavajte ružičastu.

Ton kože

Prvo treba da odredite da li imate topao ili hladan ton kože jer to utiče na izbor šminke koju nosite”, kaže ona i dodaje da devojkehladnih tonova kože treba da nose tople bakarne senke i karmine.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track