ŠARLIZ TERON SE POJAVILA U HALJINI SA DEKOLTEOM DO PUPKA! Na njoj nema silikona, a kad su je videli SVI SU ZINULI (FOTO)
Foto: Profimedia

LEPOTICA

ŠARLIZ TERON SE POJAVILA U HALJINI SA DEKOLTEOM DO PUPKA! Na njoj nema silikona, a kad su je videli SVI SU ZINULI (FOTO)

Pop kultura -

Šarliz Teron, Margo Robi i Nikol Kidman pojavile su se na promociji novog filma "Bombshell" u kojem glume novinarke Foxa koje su razotkrile seksualnog predatora Rodžera Ejlsa.

Nikol je za ovu priliku obukla muško odelo i košulju stegnutu oko vrata kravatom, dok je Margo nosila ženstvenu haljinu. Najhrabrija je bila Šarliz, koja se odlučila za crnu haljinicu s dekolteom do pupka.

Svojevremno se Šarliz žalila da je ravna kao daska, mešutim većina se sa tim ne bi složila, a hvale je i zbog toga što nije pokleknula pred trendom silikona.

foto: Profimedia

Ponekad u medije ispliva priča o usvojenom sinu Džeksonu i tabloidska nagađanja o tome s kime je u vezi, ali o svojoj privatnosti retko priča.

Kao dete je bila bolešljiva, a bolovala je i od žutice zbog koje je imala velikih problema sa zubima.

"Nisam imala zube do 11. godine. Pila sam na toliko antibiotika da su mi zubi istrulili. Morali su da ih izvade. Nisam uopšte imala mlečne zube", rekla je u intervjuu za The Sun.

Kada je imala samo 15 godina i odrastala u Južnoj Africi, njen otac, koji je često tukao i uz sve to bio i nasilni alkoholičar, vratio se jednog dana kući nakon što se sa svojim bratom opijao i u takvom stanju počeo je da preti svojoj ćerki i ženi pištoljem. Počeo je da puca, a njena majka je uzela svooje oružje i uzvratila paljbu. Ubila je njenog oca i ranila njegovog brata, a vlasti su utvrdile da se radilo o samoobrani.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track