ŽENE JE UNAJME KAO DEVERUŠU, A ISTINA JE DRUGAČIJA: Tifani pre SVADBE uhodi MLADOŽENJE za novac! Njena saznanja su ŠOK
Foto: Printscreen/Instagram

ISPRIČALA DETALJE

ŽENE JE UNAJME KAO DEVERUŠU, A ISTINA JE DRUGAČIJA: Tifani pre SVADBE uhodi MLADOŽENJE za novac! Njena saznanja su ŠOK

Žena -

Tifani Rajt iz Velike Britanije počela je da radi kao deveruša, kako bi pomogla mladama da organizuju venčanje kako dolikuje. Međutim, postoji i mračna tajna njenog posla, koju je otkrila.

Posao je Tifani pokrenula 2016. godine i dosad ju je angažovalo više od 50 žena.

"Jednom me je angažovala mlada koja je bila vrlo zabrinuta za mladoženju i to kako će se ponašati na momačkoj večeri, pa me poslala da ga pratim. Noć je završila u striptiz klubu u središtu Londona, gde su ga na pozornicu odvukle brojne striptizete. Nakon toga završio je s njima u privatnoj sobi, a njegovi su drugovi prepričavali šta radi", prisetila se Tifani koja je sve ispričala mladi, nakon čega je venčanje otkazano.

"Jedan mladoženja nije hteo da oženi svoju verenicu sve dok ne izgubi 20 kilograma. Nazvala me je i pitala za savet oko angažovanja ličnog trenera jer joj je partner dao ultimatum - ili će smršati ili ništa od venčanja. Do svadbe je bilo četiri meseca", kazala je pa dodala:

"Umesto da je ohrabim da smrša, pitala sam je da li je taj muškarac pravi za nju, s obzirom na šta je tera. Na kraju je ona otkazala venčanje i odlučila da se neće udati za njega, a nakon nekog vremena se verila za momka kom njen izgled ne smeta, već mu se ona sviđa upravo kakva jeste."

"Imala sam i mladu koja je bila jako nervozna zbog govora kuma kog je izabrao njen verenik, pa sam morala da slušam govor. Rekao je kako će mladoženjin s*ksualni život krenuti nizbrdo čim se oženi pa je otkrio i da je mladoženja maštao o jednoj deveruši", kaže Tifani.

Kada se već dotakla kumova na venčanjima, ova profesionalna deveruša spomenula je i kuma koji je tokom govora bez problema rekao da je spavao sa svih deset deveruša, ali i s mladom, a potom ih je ocenjivao.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja