NE VOLI MUŠKARCE, ALI JE SPAVALA SA MOJIM DEČKOM! On mi je isisao SAMOPUZDANJE, pitala sam ga za svaku DOZVOLU! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

PONIZIO JE

NE VOLI MUŠKARCE, ALI JE SPAVALA SA MOJIM DEČKOM! On mi je isisao SAMOPUZDANJE, pitala sam ga za svaku DOZVOLU! (FOTO)

Žena -

Prošlo je još mesec dana pre nego što sam ga ostavila, rekla je devojka iz SAD-a i nastavila da priča kako ju je sad bivši dečko godinama emocionalno zlostavljao, a ona toga nije bila svesna.

"Vratila sam se kući oko jedan sat ujutro i skočila na svoju stranu kreveta. Međutim, tamo je bio njegov mobilni. Bilo je to kao da ga je sudbina ostavila tamo, inače nikada ne bih saznala da me vara s mojom najboljom prijateljicom, koja je inače lezbijka", započela je svoju priču Kejdi Holms (23), medicinska sestra iz Vašingtona u SAD-u.

U tom trenutku je bila više od četiri godine u vezi s muškarcem koji ju je kaže "emocionalno zgazio".

"Bila je mlađa od mene, plavuša kao ja, ali prštala je energijom kakvu sam ja imala pre nego što mi ju je on oduzeo. Suočila sam ga sa tim, ali on je izbegavao da kaže bilo šta. Prošlo je još mesec dana pre nego što sam ga ostavila", dodala je i nastavila da priča kako ju je godinama emocionalno zlostavljao, a da ona toga nije bila svesna.

Čak ju je, kaže, uverio kako je sama kriva što se on tako loše ponaša prema njoj. S vremenom joj je samopouzdanje padalo, a ona je utehu tražila u hrani. Udebljala se sa 56 kilograma na nešto više od 80.

"Govorio mi je da sam glupa, kako mogu biti takav idiot. S vremenom sam počela preispitivati svoj razum. Pre veze sa njim bila sam samouverena devojka puna života kojoj niko nije govorio što da radi. U vezi s njim sam počela tražiti njegovo dopuštenje i savete kako da se obučem, kako ću izgledati. Život je polako iščezao iz mene", prisetila se.

Nakon prekida te veze se preporodila, samopouzdanje joj se popravilo, skinula je višak kilograma i pronašla pravu ljubav, dečka Iana Macarela, koji je u njoj ponovo probudio onu strast za životom koji je nekada imala.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track