Najnovije vesti

RASKINULA JE SA DEČKOM I PRESELILA SE U KOMBI! Sada živi gde god POŽELI, a društvo joj pravi ON (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NOMADI

RASKINULA JE SA DEČKOM I PRESELILA SE U KOMBI! Sada živi gde god POŽELI, a društvo joj pravi ON (FOTO)

Žena

Sidni Ferbrač, 24-godišnja devojka postala je prava inspiracija ljudima širom sveta koji su napravili radikalne promene nakon što se ona odlučila na vrlo neobičan poduhvat koji je osvojio ljubitelje avanturističkog duha.

Ferbrače je prekinula turbulentnu ljubavnu vezu i krenula na putovanje Amerikom u kamperu, sama sa svojim psom Elom. Posao nije napustila, već radi preko interneta sa mesta gde parkira svoj kamper. Vozilo je preuredila sama i prilagodila ga nomadskom načinu života. Radila je tri posla i još nekoliko dodatnih kako bi zaradila za kombi. Potom je kupila fotoaparat i stativ, a danas s fanovima širom sveta deli prizore iz svog novog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on

"Parkiram samo tamo gde znam da je sigurno. Čitam recenzije pazeći da je sigurno kuda idem te noći. S obzirom da preduzimam te mere opreza nikad nisam sebe dovela u opasnu situaciju", rekla je Sidni.

Nakon prekida veze, želela je da dokaže svetu da je sasvim sposobna za jedan ovakav poduhvat. Na putu je prati pas Ela, pokrenula je i svoj blog, a njihov zajednički Instagram profil iz dana u dan ima sve više pratilaca. Zajedno su obišle više od 20 država.

Prva avantura desila se po odlasku u Južnoafričku Republiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on

"Želela sam da se zabavljam i za to sam sebi dovoljna. Usput sam obavila istraživanje o sigurnosti žena širom Južnoafričke Republike. Kada sam svoje namere rekla roditeljima, ostali su skamenjeni od šoka. Ljudi u mom okruženju bili su vrlo zabrinuti. Ipak, znala sam da će sve biti u redu. Kada sam se vratila sa svog prvog putovanja, bilo mi je jasno da sam rođena za ovakve avanture. To mi je potpuno promenilo život", objašnjava Sidni.

Na svoje prvo putovanje krenula je sa tadašnjim dečkom. Avantura je trajala skoro godinu dana. Kamper su kupili za 18.000 dolara, a onda su u njega uložili još 10.000. Međutim, ubrzo su se rastali zbog različitih ambicija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on

"Ovako planiram da živim naredne tri do pet godina. Prošlo je godinu dana od početka, a u sledeće dve napokon ću znati hoće li avantura na točkovima biti moj život", rekla je Sidni i dodala da se nije pokajala zbog svoje odluke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Ferbrache (@divineontheroad) on

Kurir.rs/Klix.ba/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...