Najnovije vesti

NA FAKULTETU OSTALA BEZ NOVCA I ČULA DA SE OVO DOBRO PLAĆA! 20 godina kasnije joj je devojka pozvonila na VRATA (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

ŠOK

NA FAKULTETU OSTALA BEZ NOVCA I ČULA DA SE OVO DOBRO PLAĆA! 20 godina kasnije joj je devojka pozvonila na VRATA (VIDEO)

Žena

Elizabet Gaba je od svoje 18. godine u potrazi za donorkom jajne ćelije zahvaljujući kojoj je došla na svet. Želela je da vidi biološku majku.

A priča ide ovako - studentkinja Ejmi Trokmorton bila je, kao i svaki student, u stisci sa novcem kada je saznala da se doniranje jajnih ćelija super plaća. Malo je vagala i rešila da uradi to.

foto: Printscreen Youtube

"Kada donirate jajnu ćeliju, ne znate sa sigurnošću da li će ona biti iskorišćena ili ne, tako da ćete ceo život provesti pitajući se da li negde imate biološko dete za koje ne znate", kaže Ejmi.

A Elizabet je za 18. rođendan od svojih roditelja između ostalog na poklon dobila i Ejminu sliku kao studentkinje na bazenu, kao i informaciju da je Ejmi završila fakultet 1999. godine i bila član sestrinstva.

S tim informacijama krenula je u potragu za njom. Dve godine trebalo joj je da je nađe, i to uz pomoć drugarica iz svog sestrinstva.

Kada su se konačno spojile, ponovo se potvrdilo da krv nije voda i da majka i ćerka, iako se nikada nisu videle, dele mnogo sličnosti. Pored toga što su obe članice istog sestrinstva, obe su se bavile pevanjem.

foto: Printscreen Youtube

Ne samo to - obe obožavaju ptice i uvek su voljne da nauče nešto novo o njima.

"Uvek sam se pitala odakle ta moja opsesija pticama, a sada mi je sve jasno", kaže Elizabet.

Njihov susret bio je dirljiv i propraćen kamerama. Ejmi danas ima troje dece, ali kaže da joj je izuzetno drago što je upoznala svoju biološku ćerku sa kojom je i dalje u kontaktu i za koju kaže da joj je "najbolja prijateljica sa kojom deli 50 odsto gena".

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...