RUSKINJA (18) NAPUSTILA ŠKOLU ZA MEDICINSKE SESTRE ZBOG IZLAZAKA! Opsednuta lutkama i ceo život želi da POSTANE BARBIKA
Foto: Printscreen Instagram

GDE SU RODITELJI

RUSKINJA (18) NAPUSTILA ŠKOLU ZA MEDICINSKE SESTRE ZBOG IZLAZAKA! Opsednuta lutkama i ceo život želi da POSTANE BARBIKA

Žena -

Ruska tinejdžerka Tala Kotova dospela je u žižu interesovanja, zbog činjenice da sve više podseća na živu lutku, a tvrdi da još od vrtića sanja o tome da postane ljudska Barbika.

Tala je istakla da su štikle i šminka deo njenog života još otkako je bila devojčica, a da svoju lepotu i zanosan izgled duguje isključivo prirodi, te da je samo jednom otišla pod nož.

Ova devojka iz grada Jekaterinburg svoj život je zasnovala na ideji o Barbici od najranijeg detinjstva, a oduvek joj je fokus bio isključivo to kako izgleda i da li se zabavlja.

Ona je napustila srednju školu za medicinske sestre u jednom trenutku kada je shvatila da joj je isuviše teško da uskladi nastavu tokom dana i noćne izlaske.

"To je u redu, ionako ću na kraju jednog dana položiti sve ispite. Trenutno sam fokusirana na samorazvoj", rekla je Kotova.

Ova 18-godišnjakinja dodala je i da je svesna da je mnogi osuđuju i kritikuju zbog bezbrižnog stila života i toga što radi šta želi i kad god to želi.

"Mnoge devojke žele da budu kao ja kada vide samo 10 odsto mog života. Kupujem samo najbolju šminku, i idem u solarijum i teretanu svakog dana. Volim da uživam sa stilom, večeram na lepim mestima, putujem i organizujem Barbi žurke", objasnila je mlada Ruskinja.

Ona je istakla i da sve troškove snose njeni roditelji, kao i da ne želi da deli tajne porodičnog posla, ali da se bave nekretninama.

Tala je otkrila i da je njeno telo potpuno prirodno i da se nije podvrgla plastičnim operacijama. "Moja zadnjica i grudi su prirodne. Prijatno mi je sa njima", zaključila je.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track