OSVEŽITE SVOJU GARDEROBU: Saznajte kako da stari džemper izgleda kao nov!
Foto: Promo

OSVEŽITE SVOJU GARDEROBU: Saznajte kako da stari džemper izgleda kao nov!

Žena -

Omiljeni džemper ili bilo koji drugi odevni vuneni predmet ne mora na smetilište, jer su nagomilane grumuljice promenile izgled. Ovakav tip odeće od vune možete bez bojazni nositi nebrojeno puta ako možete jednostavno i lako da otklanjate novonastale promene izazvane ućebavanjem – pogledajte OVDE.

Ako nabavite šišač za odeću, vrlo lako i brzo možete povratiti prvobitni sjaj staroj odeći koju ćete nastaviti sa zadovoljstvom da nosite. Bilo koji materijal da je u pitanju, šišač će efikasno ukloniti grumuljice. Lako prevucite njim preko odeće dok grumuljice nestaju u pregradu koji možete jednostavno isprazniti u kantu.

Lagan je, ne pravi buku, možete ga sa sobom poneti bilo gde. Prilikom rada neće iskrzati, pocepati ili oštetiti odeću. Uz njega dobijate i punjač.

Zato uzmite u ruke telefon i poručite ovaj proizvod po neverovatnoj ceni od 990 rsd pozivom na broj: 011/6 888 999. Takođe, možete poručiti i online OVDE.

foto: Promo

Ne morate trošiti novac za nove stvari zbog grumuljica koje su učinile da vaši omiljeni komadi garderobe budu osuđeni na propast. Možete uštedeti upravo imajući šišač za odeću koji će da koriguje sve promene nastale zbog grumuljica i vrati izgled odeći kakav je bio onog dana kada ste je kupili.

Poručite po neverovatnoj ceni od 990rsd ovaj proizvod pozivom na broj: 011/6 888 999. Takođe, možete poručiti i online OVDE.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track