NE PROPUSTITE NAJPOPULARNIJE KOMADE OVE ZIME: Otkrijte šta svaki stilizovani muškarac treba da ima u svom garderoberu!
Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE NAJPOPULARNIJE KOMADE OVE ZIME: Otkrijte šta svaki stilizovani muškarac treba da ima u svom garderoberu!

Žena -

Zimska sezona donela je sa sobom fantastične modele koji su brzo postali i neverovatno popularni. Besprekoran izgled nikada nije bilo lakše postići – dobre pantalone, džemper, udobna i kvalitetna obuća i spremni ste! Pogledajte koji su to nezaobilazni komadi ove zime i (p)ostanite oličenje stila i elegancije.

Model Mext pantalona su omiljene mnogima. Klasičnog su kroja, ali zanimljivog dezena. Sa ovim modelom nećete pogrešiti kada su u pitanju dnevne, ili večernje kombinacije za izlazak. Udobne su, pamučne te su odličan izbor za svaki dan. Možete izabrati da li ih želite u sivoj ili bež boji. OVDE ih možete poručiti po ceni od 2.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Ono što svaki garderober stilizovanog muškarca treba da sadrži jesu klasične pamučne pantalone, kao što je model Frappoli, u bež boji. Ovaj odevni predmet se odlično uklapa u sve stilove – od elgantnijih prilika, pa do kežual varijanti. OVDE možete poručiti svoj komad, po ceni od 3.800 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Nikada ne možete pogrešiti sa džemperom na raskopčavanje – uklapa se u varijante i sa farmerkama i sa pantalonama. Sive je boje, tako da je neutralan, pa ispod njega možete nositi neku upadljiviju košulju ili majicu, ili pak svedenu. Kako god da odlučite, postićićete skladan izgled. OVDE ga možete poručiti po ceni od 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Kardigani su definitivno najpopularniji komad garderobe ove sezone. U mnogim anketama žene su rekle da vole da vide stilizovanog muškarca u kardiganu, jer u njima izgledaju moderno i elegantno. Njih je vrlo lako uklopiti, jer idu uz sve – farmerke, majice, košulje, patike, cipele, sve kombinacije su vam na raspolaganju. Kardigan Eksi je u uvek traženoj maslinastoj boji. Možete ga uklopiti uz sve boje i imati efektan izgled. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Celokupni izgled možete upotpuniti uz neke udobne i lepe čizmice, kao što su Sigotto uomo single monk . One su poluduboke, napravljene od prirodne kože. Prelepog dizajna i još lepše nijanse sive boje, lako se uklapaju u sve odevne kombinacije, od jutra do večeri. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 12.990 rsd.

foto: Promo

Model Sigotto antik su poluduboke čizme, ručno izrađene, iliti hand made, od vrhunske kože. Na pertlanje, sa kaišićem na gornjoj strani, predstavljaju jedan od najtraženijih modela ove sezone. Na vama je da izaberete da li ih želite u braon ili u sivoj boji. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 12.990 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Promo tekst/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track