ŽENA TREBA DA SEDI KOD KUĆE I UGAĐA MUŽU! Supruga sastanke sa kolegama zamenila DASKOM ZA PEGLANJE!
Foto: Printscreen Youtube

neće da bude moderna

ŽENA TREBA DA SEDI KOD KUĆE I UGAĐA MUŽU! Supruga sastanke sa kolegama zamenila DASKOM ZA PEGLANJE!

Žena -

Alena Kejt Petit zamenila je sastanke sa kolegama sa daskom za peglanje i kaže kako nikada nije bila srećna kao sada, kada živi kao u pedesetima.

Koliko je srećna govori i činjenica da je pokrenula akademiju u kojoj savetuje žene kako da postanu tradicionalne domaćice.

foto: Printscreen Youtube

Njena stranica poručuje: "Možda ste primetili novi pokret žena koje sebe nazivaju tradicionalnim domaćicama. To su žene koje su srećne da u današnje vreme ostaju kod kuće i razmaze svoje muževe kao da je 1959. Ponosna sam članica kluba i volela bih s vama to podeliti."

Alena kaže kako se odlučila za pobunu protiv modernog društva jer je odrasla u devedesetim, a kultura u to vreme bila je takva da su žene mogle raditi šta su htele.

"Izlazile smo napolje, svađale se sa momcima, bile nezavisne, ali ja sam se osećala izostavljeno. Ono što sam htela je život kao u pedesetim ili šezdesetim. Odrasla sam sa samohranom majkom koja je morala raditi, ali i brinuti o kući - tada sam shvatila da ne želim takav život. Pobuna je počela kada sam upoznala svog sadašnjeg muža koji je jako tradicionalan i mislim da je samo to još probudio u meni. Rekao mi je da zna da želim muškarca koji će brinuti o meni i uz kojeg ću se osećati sigurno. Bila sam srećna što je napokon neko to prepoznao i što mogu biti svoja."

Alena je, uz brigu o kući, napisala i dve knjige - "Žene kao mi" i "Engleska etiketa".

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Printscreen, Youtube BBC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja