POZVAO SAM BIVŠU, IMALI SMO SE*S I ONA JE SAD TRUDNA! Udata je, a mužu će reći da je dete NJEGOVO! OČAJAN SAM HOĆU TEST!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

POZVAO SAM BIVŠU, IMALI SMO SE*S I ONA JE SAD TRUDNA! Udata je, a mužu će reći da je dete NJEGOVO! OČAJAN SAM HOĆU TEST!

Žena -

Jedan čovek (43) tražio je savet od psihoterapeutkinje Deidre nakon što je spavao sa svojom bivšom devojkom koja je udata. Rekao je: "Moja bivša devojka i ja smo raskinuli pre dve godine. Bila je to moja odluka, ali mi je nedostajao se*s sa njom. Prošle godine je kod mene bila "suša" pa sam joj poslao poruku i pitao da li želi da ima se*s sa mnom.

"Brzo je prihvatila i kada njen muž nije bio tu, došla je kod mene kući. Uverila me da nam nisu potrebni konodomi pa sam mislio da koristi pilule." On je naglasio da mu je taj dan bio fenomenalan i da su imali se*s tri puta. Nije planirao da se čuje više s njom, sve dok mu ona jednog dana nije javila da je trudna.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

"Izgleda da su ona i njen muž imali problema sa začećem. Rekla je svom mužu da je on otac. Ipak, ja želim da uradim DNK test kako bih saznao istinu. Sa druge strane, ona želi to dete sa svojim mužem, a ne sa mnom. Stvarno bih želeo da budem otac, ne znam šta da radim."

Deidre mu je odgovorila: "Bila je to jako dobra ponuda koju nisi mogao da odbiješ, ali izgleda da tvoja bivša devojka ima svoj plan i cilj." Rekla mu je da postoji velika mogućnost da je njen suprug otac deteta jer nije posumnjao kako je zatrudnela, što znači da redovno imaju se*s."

Savetovala ga je da se dogovori sa svojom bivšom za DNK test, ali da je najbitnije od svega da dete ima tatu koji će ga voleti, makar i ako mu nije biološki otac.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track