Najnovije vesti

JEDNOM REČENICOM MI JE UPROPASTILA VENČANJE! Ispovest mlade kojoj je najbolja DRUGARICA uništila najbitniji dan!
Foto: Profimedia

očajna

JEDNOM REČENICOM MI JE UPROPASTILA VENČANJE! Ispovest mlade kojoj je najbolja DRUGARICA uništila najbitniji dan!

Žena

Deveruše, pre svega u zapadnim kulturama, igraju veliku ulogu na venčanjima. One nisu tamo samo da budu lepe, već i da pomognu da ovaj važan dan njihove prijateljice protekne u najboljem redu. Ipak, neke deveruše imaju drugačije planove.

Tako se na Redditu, jedna devojka požalila da joj je jedna od najboljih prijateljica, uništila venčanje. Shvatila je da nešto nije u redu kada su na dan venčanja, ona i deveruše otvorile bocu šampanjca, a jedna od njih je odbila čašu.

“Ona je najveći ljubitelj žurki među nama pa mi je bilo neobično da odbija šampanjac. Tada nam je rekla da je trudna. Naravno da sam bila presrećna zbnog nje, ali bilo je jasno da je sad sva pažnja otišla na nju, a ne na moje venčanje koje sam planirala dve godine”, požalila se.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Ipak, odlučila je da to pusti, proslavi vest sa prijateljicom i nastavi sa pripremama za venčanje. Ipak, tu nije bio kraj. Naime, kad je stigao fotograf da je slika sa deverušama, novopečena trudnica je, umesto da na slikama drži buket, odlučila da mazi svoj stomak. “Nije joj se ni videlo da je trudna. Kad ju je fotograf zamolio da uzme buket u ruke rekla mu je “U redu je, radije bih ovako stajala”, kaže ova besna mlada.

Ostatak dana je, kaže, prošao glatko sve dok nije došao red na govore. “Laura je moja prijateljica oduvek, naravno da sam je zamolila da kaže nekoliko reči. Ustala je, rekla par reči i govor završila sa  “i srećna sam što je, kao najbolja prijateljica mlade, mogu zamoliti da bude kuma mom detetu koje nam stiže u leto 2020. godine”. S obzirom na to da smo prijateljice toliko dugo, moja porodica je bila presrećna. Zbog nje i njene trudnoće, a ne zbog mene i mog supruga”, kaže.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Devojka tvrdi da je otada jako uznemirena i da ne komunicira previše s dotičnom Laurom koja joj je, nakon svega, rekla da se ponaša kao razmaženo derište i da mora da shvati da se ne vrti ceo svet oko nje.

Sada razočarana mlada pita korisnike društvene mreže, da li smatraju da je ona ispala loša jer ne želi previše da razgovara s tom prijateljicom.

Mnogi su, zapravo, stali na njenu stranu. Smatraju da bi sve bilo u redu da je stala na objavi prijateljicama, ali je ovako zaista, pažnju cele svadbe skrenula na sebe. Neke žene su podelile i svoja iskustva i rekle da su one čekale s objavom svoje trudnoće nakon nekih drugih bitnih događaja među porodicom i prijateljima kako bi svako mogao da uživa u svom danu.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...