Najnovije vesti

OTKRIVENA TAJNA O SAVRŠENOM PRVOM SASTANKU! Ako znate za OVO, nema šanse da ne poželi da vas vidi PONOVO!
Foto: Profimedia

ZNA SE GLAVNA CAKA

OTKRIVENA TAJNA O SAVRŠENOM PRVOM SASTANKU! Ako znate za OVO, nema šanse da ne poželi da vas vidi PONOVO!

Žena

Prvi ljubavni sastanak trebalo bi da traje 57 minuta i reč je o sasvim dovoljno vremena da popijete kafu i saznate osnovne informacije o osobi koja vam se dopada.

Prvi izlasci su prvenstveno namenjeni samo povećanju interesovanja za drugoga i privlačnosti između dve osobe.

Nauka objašnjava da možete nekog privlačnog da upoznate i u tri sekunde, a da pri tome ne morate da provedete celu noć sa nekim koga ste upravo upoznali. Potrebne su sekunde kako biste shvatili postoji li privlačnost među vama.

foto: Profimedia

Pravilo da prvi sastanak traje 57 minuta može vam doneti i određene olakšice. U slučaju da vas osoba koja sedi preko puta vas uopšte ne privlači, biće vam lakše ako znate da će uskoro doći kraj "mučenju".

Takođe, 57 minuta je idealno vreme za ljude koji imaju mnogo obaveza, ali i za one "slobodnije". To je i više nego dovoljno vremena da porazgovarate o sebi, svojim interesovanjima, ciljevima i drugim životnim pojedinostima koje mislite da su bitne da se kažu na prvom sastanku.

Sa druge strane, 57 minuta je dovoljno da imate povoda da zakažete i drugi sastanak ukoliko vam se dopalo druženje sa tom osobom. Idealno je da prođe nekoliko dana pre sledećeg izlaska. Ukoliko ne dozvolite da vam sastanci predugo traju, to će da vas "spase" neprijatnih priča ili mogućih preuranjenih životnih planova.

Stručnjaci su naveli da je prerano da prvi sastanak traje duže od 57 minuta jer se time stvara suprotan efekat i smanjuje se želja i potreba za ponovnim susretima.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Klix.ba/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...