BIVŠA GA TUŽILA ZA SILOVANJE, GANJALI GA I ZA PEDOFILIJU, PA GA NAŠLI OBEŠENOG O DRVO! Šok detalji iz Markovog života!
Foto: Printscreen

jezivo

BIVŠA GA TUŽILA ZA SILOVANJE, GANJALI GA I ZA PEDOFILIJU, PA GA NAŠLI OBEŠENOG O DRVO! Šok detalji iz Markovog života!

Pop kultura -

Mark Seling, nekadašnja zvezda serije "Gli", 2017. godine bio je pokušao samoubistvo. Tom prilikom glumac je isekao sebi vene, nakon čega je bio primljen u bolnicu. Posle procene psihologa pušten je kući, ali se sumnjalo da je tim potezom samo želeo da smanji sebi kaznu s kojom se borio - naime, 2015. optužbe za pedofiliju bile su isplivale u javnost.

Međutim, sledeći pokušaj bio je koban - glumac je pronađen mrtav oko 10 kilometara od kuće u kojoj je živeo u Los Anđelesu. Njegovo telo visilo je sa drveta.

Inače, to nisu bili jedini demoni sa kojima se Mark borio. Naime, njegova bivša devojka Roksana optužila ga je za silovanje 2013. godine, koje se dogodilo nakon što je ona odbila s*ksualni odnos sa njim u martu 2011. Odustala je od tužbe na kraju, a on joj je isplatio 2.7 miliona dolara naknade.

Takođe, pod sumnjom za silovanje bio je i u aprilu 2016. kada ga je neimenova žena optužila za taj strašni čin 2012. Optužba je, međutim, zbog nedostatka dokaza bila odbačena pola godine kasnije, a ona, kako je isticala tada, pune četiri godine nije imala snage da ga prijavi.

Optužbe za pedofiliju isplivale su 2015. godine, kada je njegova tadašnja devojka pronašla gnusne fotografije i snimke na njegovom računaru, pa sve prijavila policiji. Istražitelji su tada pronašli čak 50.000 fotografija i snimaka dečije pornografije, plus još 4.000 na hard disku, a strani mediji navodili su kako su neke od žrtava imale i svega tri godine.

Na prvom pojavljivanju na sudu ovim povodom glumac je odbacio sve optužbe. Ipak, krajem godine je priznao krivicu, a nagodbom sa tužilaštvom određena mu je zatvorska kazna od pet do sedam godina uz stalnu prismotru narednih 20 godina, kao i zabranu kontakta sa osobama mlađim od 18 godina, zabranu prilaska školama, parkovima i javnim bazenima.

Glumac je takođe i registrovan je kao s*ksulani prestupnik.

Presuda kojom bi nagodba trebalo da bude potvrđena trebalo je da bude doneta sedmog marta 2018, a strani mediji navodili su kako je bio pristao da svakoj od žrtava isplati 50.000 dolara. Međutim, tada je usledio prvi pokušaj samoubistvam a nešto kasnije i drugi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track