BILA JE U DEPRESIJI, TRI PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE, A SINA NI DANAS NE VOLI! SE*S SIMBOL prošlog veka slavi 85. rođendan! NIKAD je ne biste prepoznali (FOTO)
Foto: Profimedia

TEŽAK ŽIVOT

BILA JE U DEPRESIJI, TRI PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE, A SINA NI DANAS NE VOLI! SE*S SIMBOL prošlog veka slavi 85. rođendan! NIKAD je ne biste prepoznali (FOTO)

Pop kultura -

Brižit Bardo, glumica zanosne lepote i talenta, seks simbol 50-ih i 60-ih godina 20. veka, danas slavi 85. rođendan!

Ono po čemu se izdvojila od odtalih glumačkih veličina je činjenica da je dan pred 40. rođendan 1974. godine, prekinula filmsku karijeru i posvetila se borbi za zaštitu životinja.

Ipak, retko ko zna da je bila u dubokoj depresiji, kao i da je čak tri puta sebi pokušala da oduzme život. Kako je i sama rekla jednom prilikom, imala je sve ali bila je veoma nesrećna.

foto: Profimedia

"Možete da budete i bosonogi, ali da budete srećni. Zaista sam više puta bila na ivici da izvršim samoubistvo. Imala sam sve, a bila sam nesrećna", govorila je Brižit Bardo.

Zanosna, plava, pravilnih crta lica, punih usana i sa pegicama na nosu Brižit je zaludela čitavu planetu. U dvadesetim i tridesetim godinama života nije je bilo sramota da se skine i pokaže obnaženo telo. Muškarce je ostavljala bez daha, a nekima je pošlo za rukom da postanu njeni muževi.

foto: Profimedia

Bardova je u drugom braku, sa glumcem Žakom Šarijeom rodila sina, sa kojim nije bila bliska jer je svoju trudnoću uporedila sa tumorom. Sin joj tu izjavu nikada nije oprostio, ali on nije bio glavni uzrok njene nesreće, budući da je samo osam meseci nakon njegovog rođenja, na svoj dvadeset i šesti rođendan 28. septembra 1960, po drugi put pokušala da se ubije. Navodno, razlog su bili bračni problemi koji su tada nastali.

"Pravo je čudo da sam još živa", govorila je Brižit koja se dan pre svog četrdesetog rođendana, u septembru 1974. godine, povukla iz glumačkog života, promenila životne navike i postala vegetarijanka. Iako se više nije bavila glumom, paparaci su je konstantno pratili. Dvadesetak dana kasnije, opterećena slavom i duboko depresivna, Brižit je po treći put pokušala da se ubije, ali ju je sprečila kućna pomoćnica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track