ZA MUŠKARCE KOJI PRATE MODU: I sve koji žele da izgledaju elegantno i poslovno!
Foto: Profimedia

ZA MUŠKARCE KOJI PRATE MODU: I sve koji žele da izgledaju elegantno i poslovno!

Žena -

Kada je muška moda u pitanju, ne dešavaju se neke velike promene iz godine u godinu, ali današnje vreme prosto zahteva da muškarci, kao i žene, budu dobro obučeni. Nije vam potrebno odelo kako biste izgledali elegantno i usklađeno – potreban vam je pravi odabir i spoj odeće, obuće i njihovih detalja.

Nikada ne možete pogrešiti sa kardiganom, jer je idealan komad za sve prilike i pun pogodak za moderne muškarce. Veoma trendi model maslinasto zelene boje sigurno će vas učiniti primećenim. Možete ga naručiti OVDE po sniženoj ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Končani džemper možete nositi u svakoj prilici i kombinovati sa farmerkama ili pantalonama. Lagani pamučni materijal čini ga prijatnim za nošenje. Izaberite narandžastu ili oker boju koje su hit ove sezone. Po ceni od 2.450 rsd možete ga poručiti OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Pamučni duks sa kragnom je svakako odličan izbor. Izaberite teget ili sivi kao kežual ili poslovnu varijantu. Odlično se uklapa u sve odevne kombinacije. Poručite OVDE po ceni od 2.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Upotpunite vašu odevnu kombinaciju sa kvalitetnom obućom od 100 odsto prirodne kože. Izaberite neki od unikatnih modela za vaš jedinstven stil.

Cipele Chelsea Oxford su definitivno model koji svaki muškarac želi da ima u svom cipelarniku. Idealne su za svakodnevne kombinacije. Iskoristite sniženje i za 5.990 rsd poručite OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još jedan model koji možete nositi svaki dan jesu čizmice Sigotto antik, braon boje. Izrađene su ručno, od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu. Na pertlanje, sa kaišićem na gornjoj strani, predstavljaju jedan od najtraženijih modela ove sezone. Po sniženoj ceni od 8.990 rsd možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Sigotto uomo single monk su poluduboke čizme od prirodne kože. Prelepog dizajna i još lepše nijanse sive boje. Lako se uklapaju u sve odevne kombinacije, od jutra do večeri. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.990 rsd.

foto: Promo

*Celokupnu ponudu proizvoda možete pogledati OVDE

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track