Najnovije vesti

RAZBIJTE DECI MONOTONIJU KOD KUĆE: Saznajte kako da obradujete i usrećite klince tokom izolacije!
Foto: Promo

RAZBIJTE DECI MONOTONIJU KOD KUĆE: Saznajte kako da obradujete i usrećite klince tokom izolacije!

Žena

Vrlo je važno da shvatimo koliko je izolacija važna sada kada vlada virus. Nemojte iako je pao sneg, ali ni sutra kada bude lepo vreme izvoditi klince napolje dok ovo ne prođe. Zabavite se sa njima, igrajte edukativne igre, pričajte im priče, crtajte, pevajte, gledajte crtaće... A evo još jednog predloga kako da ih razveselite i nagradite ih što su dobri i što poštuju neizlazak iz kuće – pogledajte OVDE.

Svakako da ne treba decu uvek za sve dobre stvari koje urade nagrađivati materijalnim poklonima. Međutim, treba im nekada i njih priuštiti, a ovo je pravi momenat. Neka njihova poslušnost i to što se igraju kod kuće čak i kada je u parkiću lepo vreme bude nagrađena jednom divnom mekanom plišanom životinjom koja može da bude i ćebence!

foto: Promo

Ovo je igračka koja nema kom detetu se neće dopasti – plišana životinjica koja može da bude IGRAČKA, JASTUK i ĆEBENCE! Sada će vam biti mnogo lakše da uspavate svog mališana kada može da se pokrije svojom omiljenom plišanom igračkom. Ćebe se nalazi u unutrašnjosti igračke, takođe je plišano i izuzetno prijatno za pokrivanje. U ponudi su žirafica, nilski konjić i lavić.

Požurite i podelite sa drugim mamama ovu sjajnu ideju za poklon. Poručite online OVDE po ceni od 1.990 rsd ili pozovite na broj 011/6 888 999.

Dimenzije ćebeta su 170 cm x 140 cm. Kada se ćebe izvadi, životinja je i dalje tu, na njemu, ali na samoj sredini kako ne bi bila blizu detetove glave i ometala ga dok spava.

foto: Promo
foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...