Najnovije vesti

BUDITE PRAKTIČNI I RADITE NA SEBI: Rešite se viška kilograma uz ovaj fenomenalan predlog!
Foto: Profimedia

BUDITE PRAKTIČNI I RADITE NA SEBI: Rešite se viška kilograma uz ovaj fenomenalan predlog!

Žena

, , , , , , , ,

Naravno da je najvažnije da ostanemo zdravi i da takvim sačuvamo i druge svojim ponašanjem u ovom momentu. Ipak, dvostruko korisna stvar u ovom momentu jeste okrenuti se i fizičkom izgledu: em ćete biti vitki kada krene lepo vreme, em ćete razmišljanjem o tome jedan deo dana dok ste u izolaciji skrenuti misli sa loših vesti i opustiti um.

Bilo da radite dok ste ovih dana kod kuće bilo da momentalno odmarate od posla, izdvojte makar 2 puta po pola sata BILO KAKVIH vežbica! Samo neka se nešto radi da vam se telo ne opusti i ne ulenji. Kako biste pojačali efekat vežbi u smislu topljenja naslaga ili sprečavanja taloženja kilograma, obucite nešto u čemu ćete dobro da se oznojite. Ovo je naš predlog - SUPER FIT POJAS I HELANKE!

Šta je to? To su helanke i pojas izrađeni od specijalnog materijala NEOTEXA koji izaziva pojačano znojenje. Kilogrami se tako brže tope, izbacuju se toksini, a ono što će obradovati žene jeste da pomaže i pri rešavanju problema sa CELULITOM! Samo ih nosite dok vežbate i ništa više. Ili, na primer, ako danas niste raspoloženi za vežbanje a treba da raspremate kuću, onda ih nosite dok usisvate, sređujete.

A danas helanke možete poručiti OVDE, a pojas OVDE na VELIKOM POPUSTU ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999! Helanke su 950 rsd, pojas je 720 rsd, a dostava 190 rsd. Rok isporuke je 1-3 radna dana bez obzira na trenutnu situaciju.

foto: Promo
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...